Завантаження ...
banner
banner

Європейська олива з унікальними характеристиками

Не потрібно бути експертом з ремонту автомобілів, щоб знати про важливість такого компоненту, як моторна олива. Від неї залежить не тільки витрати палива, але й шумність двигуна під час роботи, його температура та термін служби.

Тому при виборі технічних рідин варто звертати увагу лише на продукцію відомих брендів. Автомобільне масло 5W30 від нідерландської компанії Kroon Oil – оптимальний варіант для багатьох сучасних авто.

Мастило з новими можливостями

Якщо подивитися рекламу виробників, то майже кожен з них стверджує про унікальність свого продукту. Але унікальність полягає лише у використанні додаткових присадок, а не самої основи.

Нідерландський бренд Kroon Oil створив нову продукцію, в якій ПАГ (поліалкіленгліколі) використовуються не в якості присадок, а в якості основного компонента основи. Головна властивість нової оливи – можливість розчиняти продукти власного розпаду. Засіб ефективно бореться з нагаром.

Крім того, в ході дослідів доведено, що на деталях з’являється надміцна та еластична плівка, яка захищає метал та інші матеріали від надлишкового тертя. Такі властивості масло зберігає навіть при сильному зниженні температури.

Різноманіття продукції Kroon Oil

Оливи виробника не просто борються зі зносом двигуна, але навіть і відновлюють його. Спеціалістами була виготовлена продукція, яка відновлює еластичність різноманітних гумових елементів двигуна. Прокладки, які втратили еластичність, відновлюються після використання такого масла.

Вже більше сотні років компанія випускає різноманітну автомобільну хімію, яка тільки набуває популярності в Україні. Але в Європі добре знають такі серії мастил як:

  • Poly Tech – сучасна продукція на основі ПАГ;
  • Classic – для ретро-техніки;
  • Specialsynth MSP – для нових машин;
  • Seal Tech – для відновлення двигунів та інші.

Серед великої кількості технічних рідин виробника можна знайти не лише змащувальні матеріали для двигунів. Kroon Oil виготовляє гальмівну рідину, трансмісійну рідину та інше.  

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: