Завантаження ...
banner
banner

Особливості оформлення кабінету англійської мови

Успішне ведення бізнесу в умовах сучасної глобалізації економіки та фінансів неможливе без знання однієї або двох іноземних мов. Лідируючі позиції серед світових мов впевнено займає англійська, якою розмовляють більше двох мільярдів людей на планеті, а її носіями виступають понад 300 мільйонів людей.

Особливості оформлення кабінету англійської мови

Саме тому більшість дітей в школі обирають та вивчають англійську мову, а для її кращого сприйняття та розуміння надзвичайно корисними є спеціальні плакати та стенди.

Унаочнення для кабінету англійської мови

Адміністрації шкіл, ліцеїв та гімназій, де вивчають іноземні мови з першого класу, обов’язково мають подбати про придбання для навчальних закладів спеціального унаочнення, за допомогою якого створюються належні умови для досконалого вивчення мови учнями та полегшується робота вчителів. Оформлення кабінету англійської мови передбачає використання під час уроку:

  • спеціальних стендів та таблиць;
  • підручників та словників;
  • інших засобів унаочнення (картографічний матеріал, історичні та пізнавальні плакати).

Інтерактивні засоби унаочнення виготовлені з врахуванням мовних навиків учнів у певних класах та їхніх вікових особливостей. За допомогою спеціальних плакатів та стендів учні на уроці отримують необхідну інформацію в зрозумілому та доступному для сприйняття форматі, знайомляться з найважливішими актуальними складовими іншомовного середовища.

Особливості аксесуарів для вивчення англійської мови

За допомогою довідкових таблиць, експозицій та інших елементів, які можна замінювати в залежності від теми уроку, вчитель здійснює невербальне спілкування з учнями на уроці та водночас підтримує з ними тісний контакт. Найбільш поширеними для кабінету англійської мови є стенди та плакати, де розміщені зображення алфавіту та правил правопису, назви сезонів та місяців року, які сприяють розвиткові та візуалізації асоціацій.

Стенди, які можна замовити на https://stendua.com/, також сприяють актуалізації освітнього простору. Для учнів старших класів цікавими будуть стенди по історії державного прапора Великобританії, з фізичною та адміністративною картою Королівства Великобританія, що виконані на англійській мові.

Стенди, що виготовлені фахівцями фірми «Склад стендів», містять якісний друк та чіткий шрифт, який легко читається. Вони відповідають критеріям композиційної цілісності та тематичної спрямованості, відповідно до завдань освітньої програми.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: