Завантаження ...
banner
banner

iMac - чим дивує остання модель?

У комплектації з комп'ютером йдуть класичні бездротові клавіатура і миша. Вони як завжди максимально комфортні та ергономічні у використанні.

Нещодавно компанія Apple знову здивувала класною моделлю 27 дюймового iMac. Зовнішній вигляд комп'ютера не сильно змінився, порівняно з моделями минулого покоління. У моноблока є фірмова рама чорного кольору по периметру екрану, а внизу розташувалася широка смуга з металу. Для користувачів Епл буде не складно перейти на нову модель, не потрібно буде знову звикати до всього. Проте, начинка комп'ютера зазнала кардинальних змін.

Що особливого у нового комп'ютера від Apple?

У комплектації з комп'ютером йдуть класичні бездротові клавіатура і миша. Вони як завжди максимально комфортні та ергономічні у використанні.

Особливу увагу варто приділити нанотекстурного скла на Retina Display. На екрані кожне зображення виглядатиме соковито та смачно. І це не дивно, адже Retina має п'ять сотень нит яскравістю і мільярд різних відтінків кольорів. І це не все! Ще новий iMac отримав технологію True Tone, яка дозволяє насолоджуватися неймовірним рівнем перенесення кольорів.

Нанотекстурне скло суттєво покращило якість зображення. Воно здатне розсіювати падаюче світло. Це дозволяє суттєво зменшувати кількість відблисків на екрані, що у свою чергу призводить до покращення картинки.

Що знаходиться під капотом класного комп'ютера?

Якщо розглядати начинку цього 27-дюймового комп'ютера, то знаходиться потужний процесор на десять ядер intel Core дев'ятого покоління. Це дає неймовірні можливості для високонавантаженої обробки відео та фотографій. Завдяки своїй начинці комп'ютер здатний створювати реалістичні ігрові реальності та може редагувати відео UHD.

За новітніми стандартами зараз кожна модель iMac оснащується SSD. Це дає хорошу ємність, а також забезпечує найвищу швидкість. Найцікавіше, що 27-дюймовий комп'ютер здатний читати та записувати зі швидкістю 3.4 гігабайти на секунду.

Особливий прогрес відчувається у питанні організації zoom дзвінків. Новий iMac отримав три мікрофони, а також потужну HD-камеру, яка має роздільну здатність аж у 1080 пікселів. Така апаратура дозволяє створювати дуже якісні голосові записи та проводити чудові відеодзвінки.

Особливу увагу розробники приділили безпеці. Тому цей комп'ютер також має T2 Security Chip. Цей чіп гарантує безпечне завантаження. У iMac використовується безліч корисних та важливих у питанні безпеки функцій. Серед них є можливість виклику Siri, а також система розпізнавання осіб.

Якщо вам хочеться отримати якісний сучасний персональний комп'ютер, то найкраще купити iMac 24” M1. Знайти його ви завжди можете в інтернет-магазині Appleroom, де тільки найкраща яблучна техніка.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: