Завантаження ...
banner

Підбір та використання машинок для підрахунку банкнот

Гроші, як відомо, люблять, щоб їх рахували, особливо це стосується тих випадків та закладів, де одночасно перебуває велика кількість банківських грошових знаків – крупних торговельних чи розважальних комплексів, фінансових установ, пунктів обміну валюти чи ломбардів.

Машинка для перевірки грошей автоматизує процес підрахунку банківських купюр і здатна не тільки швидко перерахувати велику кількість банкнот, але й заодно віднайти серед них фальшиві та відділити з загального масиву банкнот надмірно зношені купюри.

Які критерії вибору машинок для підрахунку банкнот

Машинки для підрахунку банківських грошових знаків використовують установи та організації з великим обігом грошової готівки та невеликі торгові заклади, все залежить від функціональних властивостей апарату для рахування купюр. В лічильниках для перерахунку грошових банкнот використовується два можливих принципів роботи: ролико-фракційний та вакуумний. У першому випадку купюри для підрахунку подаються з використанням гумового чи поліуретанового ролика. У вакуумних машинках робочим інструментом є спеціальна головка, яка дозволяє перераховувати цілі пачки купюр через їх куточки, не порушуючи цілісність упаковки. 

На сайті інтернет-магазину банківського обладнання, призначеного для роботи з готівкою https://super-money-counters.com.ua/ua/counters/ можна придбати різноманітні моделі машинок для перерахунку банківських банкнот, які в залежності від розмірів та можливих функцій можуть бути:

  • портативними, здатними працювати без електричного живлення (на батарейках) та бюджетними (з обмеженими функціональними можливостями);
  • офісними, призначеними для використання торговими закладами, офісами та невеликими банківськими відділеннями (час безперервної роботи таких апаратів складає не більше чотирьох годин);
  • професійними або банківськими, які є мультивалютними та здатні безперервно працювати впродовж 8-ми годин з невеликими технічними паузами.

Які перевірки можуть здійснювати лічильні машинки для банкнот

В залежності від функціональних властивостей лічильники банкнот здатні перераховувати від 500 до 2000 купюр впродовж однієї хвилини. Під час перерахунку купюр машинки здійснюють перевірку справжності банкнот методом просвічування (ультрафіолетової детекції) та їх сортування в залежності від ступеня зношеності. 
Окремі моделі машинок для перелічування купюр здатні до проведення магнітної, інфрачервоної та геометричної перевірки справності банкнот та визначають фальшиві купюри за допомогою вбудованого сканера і спеціального датчика для перевірки оптичної густини та аналізу CIS-міток на банкнотах.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: