Завантаження ...
banner
banner

Тренди та можливості мобільних додатків

Повсюдне впровадження комп’ютерних технологій і діджиталізація торкнулися практично усіх сфер нашого життя, без них не обходяться як невеликі торгові точки, які отримали можливість сплачувати податки в режимі онлайн, так і величезні компанії, що є розробниками програмного продукту на кшталт мобільного додатку для сучасних гаджетів.

Одним з сучасних трендів нашого життя є рух у напрямку мобільності – ще зовсім недавно було неможливим заплатити за проїзд чи придбати товар за допомогою мобільного гаджету, сьогодні це звичне явище.

Нові тренди в сфері мобільності

Розвиток сучасних комп’ютерних та нанотехнологій відбувається небаченими темпами. Одним з передових напрямків є розробка та впровадження систем для Android, що мають миттєвий запуск. Група фахівців NIX займається Android-розробкою, яка дозволяє встановлення нативних програм, що запускаються миттєво і дозволяють користувачу самостійно провести запуск програми та її тестування без необхідності завантаження. На сьогодні вказану функцію можна використовувати для мобільних гаджетів та планшетів, що підтримують операційну систему Android.

Ще одним популярним трендом є розширення можливостей штучного інтелекту для програмного продукту, який забезпечує розпізнавання голосу та сприяє покращенню взаєморозуміння і взаємодії з користувачем, в тому числі через забезпечення більш якісного перекладу завдяки розпізнаванню голосу. Штучний інтелект, який вже працює в мобільних програмах на кшталт Сирі чи Кортана, також сприяє більшій доступності мобільних програм та відповідно дозволяє збільшувати доходи від запровадження релевантної реклами.

Нові можливості мобільних додатків

Для інноваційних мобільних додатків майбутнього звичним стане використання передових технологій на кшталт доповненої чи віртуальної реальності. Але вже сьогодні користувачі мобільних гаджетів використовують велику кількість мобільних додатків, навіть не задумуючись про їх функціональні можливості. Серед найбільш вживаних мобільних додатків є додатки:

  • для відстежування місяця знаходження користувачів та їх позиціонування;
  • для малого бізнесу, які сприяють збільшенню продаж та покращують якість обслуговування клієнтів;
  • для проведення мобільних платежів, як один з способів безготівкової оплати.

Також фахівці NIXSolutions забезпечують адаптацію мобільних додатків до доповненої реальності, а дізнатися більше про співпрацю можна на офіційному веб-ресурсі. Проведення зазначених заходів сприятиме збільшенню кількості завантажень, залученню нових клієнтів та збільшенню рівня доходів від бізнес діяльності.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: