Завантаження ...
banner
banner

Вітаміни для вагітних на 2 та 3 триместрах

Хоч вагітність і є самим щасливим моментом у житті кожної жінки, але це також період, коли вона несе відповідальність не лише за себе, а й самого малюка.

Щоб маленький організм розвивався правильно та отримував усі необхідні вітаміни та мінерали, необхідно приймати вітаміни Елевіт® комплекс 2, який підходить для вагітних жінок на 2 та третьому триместрі.

Чому важливо приймати вітаміни під час вагітності

Практично будь-якій жінці дуже складно налаштувати харчування, яке дає змогу впродовж всієї вагітності отримувати необхідні речовини зі звичайних продуктів. Саме тому фахівці рекомендують додавати до раціону вітамінні комплекси, які здатні заповнити організм вагітної необхідними мікроелементами у потрібній кількості. Адже через їх дефіцит порушується внутрішньоутробний розвиток плода. Це також може спричинити випадкове переривання вагітності.

Вітаміни Елевіт® комплекс 2 є дієтичною добавкою, які рекомендовані фахівцями вагітним жінкам для заповнення необхідних вітамінів та мінералів. У складі такого комплексу міститься 12 вітамінів, 6 мінералів та Омега-3:

  • Фолієва кислота (метафолін) – цінний елемент для профілактики вроджених вад розвитку плода та виникнення дефекту нервової трубки. Бере участь у розвитку нових клітин плода та елементів крові, допомагає запобігти передчасним пологам.
  • Вітамін А необхідний для зростання та міцності кісток, розвитку тканин плода, формування його імунної системи.
  • Вітаміни групи В (В1, В6, В12) відповідальні за роботу нервової та серцево-судинної систем, беруть участь у кровотворенні плода, допомагають майбутній мамі боротися з токсикозом, знижують підвищений тонус матки, регулюють амінокислотний обмін.
  • Вітамін С – помічник у боротьбі з інфекціями, допомагає засвоювати залізо з їжі, є природним антиоксидантом, регулює згортання крові.
  • Вітамін D3 – регулює функцію щитовидної залози, нормалізує рівень кальцію та фосфору в крові, протидіє розвитку крихкості кісток.

До складу вітамінного комплексу також входять такі мінерали, як кальцій, цинк, залізо, мідь, фосфор, магній та марганець.

Як правильно приймати Елевіт® Комплекс 2

Лікарі дуже часто рекомендують вагітним жінкам на 2 і 3 семестрах саме Елевіт® Комплекс 2, оскільки він ідеально підходить для заповнення необхідної кількості вітамінів на останніх семестрах можна отримати необхідну дозу вітамінів і мінеральних речовин для формування та розвитку малюка.

В інструкції зазначено, що препарат застосовується по 1 таблетці 1 раз на добу. Він також не є замінником повноцінного та збалансованого харчування, а лише в якості дієтичної добавки.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: