Завантаження ...
banner

Секрети краси жіночих рук

Кожна жінка, яка поважає себе, незалежно від віку, повинна досконало доглядати за собою. Крім тіла, волосся, шкіри та іншого, вона обов'язково стежить за відповідним видом нігтів.

Гарні та чисті нігтьові пластини – це невід'ємний критерій привабливої ​​представниці прекрасної статі. Цього легко добитись, якщо використовувати в роботі якісні матеріали - такими, які пропонує інтернет магазині манікюру Україна Be Beauty https://bebeauty.in.ua/

Правила господині гарних та здорових нігтів

Щоб нігті були доглянутими та здоровими, важливо дотримуватися простих, але дуже дієвих принципів:

Харчуватися помірно та правильно. Раціон повинен складатися з корисних компонентів – фруктів, овочів, м'яса, риби, сухофруктів, яєць, бобових та зернових культур, горіхів, молочних продуктів.

Користуватися гумовими рукавичками під час збирання. Примітивний побут нікуди не дінеться зі звичайного життя. Але це не повинно негативно вплинути на руки господині. Тому потрібно своєчасно подбати про їхню безпеку.

Берегти  руки в холодний період. У зимові морози, як не можна до речі, будуть теплі рукавиці та м'які рукавички. Вони не тільки убережуть шкіру від згубного впливу, а й не зіпсують здоров'я нігтів. В інтернет магазині косметики Чернігів BeBeauty можна придбати також живильні крема для даного 

Застосовувати якісні засоби догляду. Перед покупкою лаків, очисних засобів, зволожуючих кремів та іншої косметики, необхідно читати їх складові, щоб уникнути плачевних наслідків у майбутньому.

Пестити свої руки приємними косметичними процедурами. Нігті - це примхливі частинки людського тіла, яким теж потрібен відпочинок. Приємні маски, масажі, ванни допоможуть організувати його найкраще.

Маски та ванни своїми руками

Досконалість не має меж, тому для більшого ефекту, бажано періодично влаштовувати релакс своїм нігтикам. Для цієї мети існує маса натуральних продуктів. Вирішено розібрати кілька корисних та приємних способів оздоровлення нігтьових пластин.

Яблучне розслаблення. Потрібно змішати рицинова олія і яблучний оцет у пропорціях 1:1. Отриману рідину необхідно вилити у глибоку, але невелику миску. У ванну слід помістити пальці і потримати їх 10-15 хвилин. Після процедури руки потрібно вимити і загорнути в серветку, щоб вона ввібрала зайву вологу.

Кругообіг трав. В аптеці потрібно придбати звіробій, календулу та ромашку у сухому вигляді. Всі трави доведеться взяти в кількості 2 ст.л. кожну. Потім залити 200 мл кип'яченої води. Склад має постояти 15-20 хвилин. Після цього потрібно процідити через марлю і охолодити. Тримати там руки рекомендується щонайменше 20-30 хвилин.

Перецьовий штиль. У дрібну ємність насипати 0,5 ч.л. червоний мелений перцю і стільки ж води. У кашку потрібно покласти живильний крем 1 ч. л. Маску ретельно перемішати і розігріти на пару. Після готовності масу потрібно нанести на нігтьові пластини на 10-15 хвилин. Потім вимити під проточною водою.

Нічний блиск. Знадобиться 2 ст. реп'яхової олії та 7-10 крапель лимонного соку. Після змішування компонентів маску потрібно нанести на нігті і зробити круговий масаж в області кутикули. Потім необхідно надіти на руки рукавички з бавовни та вирушати спати. Вранці склад потрібно ретельно змити і промасувати нігті за допомогою зволожуючого крему.

Вірний догляд за нігтями

Для того, щоб нігті були привабливими, варто постійно підтримувати їхню чистоту. Після миття рекомендується зволожувати руки кремом. Щодня варто приділяти час своєму манікюру, у цьому допоможе лише гарний набір. Краще давати нігтям перепочинок між нанесенням на них лаку, навіть якщо він був придбаний в гарному інтернет магазині манікюру. Головне, звертати увагу на склад та термін придатності використовуваних косметичних засобів.

Важливо розуміти, що нічого з перерахованих методів не допоможе, якщо дівчина робитиме процедури з періодичністю 1 раз на тиждень. Необхідно постійно доглядати нігтьові пластини. А ванни і маски готувати хоча б кожні 2-3 дні. Також не варто забувати про правильну гігієну рук. Якщо нігті стають занадто ламкими або сильно шаруються, рекомендується скористатися послугами косметолога, а не займатися самолікуванням. Гарний та здоровий манікюр – це праця і не інакше.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: