Завантаження ...
banner
banner

Айфона 14 Плюс: FAQ про дизайн новинки

Коли світ побачив перші рендери майбутньої колекції айфонів, стало зрозуміло два факти. По-перше, що значних змін зовнішнього вигляду чекати не варто. Не можна сказати, що у прихильників бренду є багато претензій щодо цього, адже Apple славиться тим, що доводить свої пристрої до ідеалу. А по-друге, в новій лінійці замість зменшеного варіанту базового смартфона буде, навпаки, збільшений. 

З першого погляду iPhone 14 Plus може здатися завеликим або занадто важким. Але це зовсім не так. Є думка, що саме Айфон 14 Plus стане найбільш популярною моделлю лінійки у 2022 році. Все завдяки балансу енергоефективності, ціни та набору функцій. Які побоювання можуть завадити цьому і чи виправдані вони? Розберемось.

Чи не буде відчуватись у руці, як цеглина?

Причина питання логічна — досить великий екран на 6,7 дюйма і розміри, майже ідентичні важкому iPhone 13 Pro Max. Але не варто робити передчасні висновки. Так, розмір 14 Plus має солідний, але його вага — усього 204 грами. Це дуже невеликий показник для смартфона такого розміру та ємності батареї.

При цьому iPhone 14 Plus не найважчий у лінійці новинок, тому що iPhone 14 Pro Max має на 36 г більше — 240 г. І він вже відчуватиметься значно важчим, але цей недолік компенсує неперевершений функціонал.

Безумовно, 14 Plus — не аналог версії mini, він набагато більший. І користувачі знаходять в цьому переваги: зручніше тривалий час дивитися на екран, є місце для творчих занять та ігор з активною моторикою. При цьому телефон без проблем поміщається в сумку чи портмоне.

Об’ємний блок з камерами не заважатиме?

Поки що компанія Apple не знайшла способу покращувати фотосенсори без збільшення габаритів та об’єму камер. Незважаючи на 12 Мп, кожна з фотокамер має солідні розміри та трохи виступає над поверхнею задньої панелі айфона. Через це можливі мимовільні ковзання девайсу, що може призвести до появи подряпин чи вм’ятин. Але правильний вибір чохла змінює ситуацію на краще. 

Неймовірно гарні фотографії з айфонівської камери — насичені кольорами, з ідеальною різкістю — вартують того, щоб обережно зберігати смартфон. Є чутка, що компанія планує створення телескопічної камери, яка буде повністю схована всередині корпусу. Можливо, це вдасться втілити вже наступного року.

Маленька палітра відтінків

Щороку бренд додає новий колір, але користувачі вимагають більшого! В цьогорічній колекції є з чого обирати:

  • насичений червоний;
  • ідеальний білий;
  • універсальний чорний;
  • світло-синій.

Навіть з’явилася новинка фіолетового кольору, який нагадує фіалки чи квіти бузку. Саме ця модель найчастіше бронюється після презентації. Планується, що кольори наступної колекції будуть обирати прихильники айфонів шляхом онлайн-голосування.

Компанія створила оптимальний Айфон 14 Plus: класична форма, злегка закруглені кути, зручні грані корпусу. Комфортне управління, приємна прохолода металевого корпусу та глянцеве сяяння захисного скла. Ідеальний сучасний смартфон для виконання будь-яких задач!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: