Завантаження ...
banner
banner

Обираємо чоловічі светри

Більшість чоловіків з настанням осінньо-зимового сезонну віддають перевагу светрам, які виготовлені з м’яких та приємних на дотик матеріалів, що здатні зігріти в холодні зимові місяці.

Чоловічі светри дарують комфорт, саме тому вони затребувані усіма чоловіками, незалежно від їхнього віку, будови тіла чи їхніх уподобань щодо кольору, фасону та матеріалів, з яких виготовлені джемпери чи полувери. Для виготовлення светрів використовують як натуральні тканини, так і синтетичні матеріали або їхнє поєднання. Забарвлення светрів, що представлені в інтернет-магазині AGER, відрізняється різноманітною кольоровою гаммою, від виробів світлих тонів до темних та насичених кольорів.

Обираємо светр відповідно до його фасону та моделі

Асортимент чоловічих светрів, що представлений на сайті онлайн-магазину ager.ua напрочуд різноманітний та включає сезонні моделі:

  • джемперів, що містять круглий виріз горловини, крій – вільний або дещо приталений, фактурна в’язка – гладка, тонка або щільна, рукави вточені або реглан. Такі светри ідеально сумісні з сорочкою, піджаком, теплими штанами типу дербі та здатні сформувати трендовий образ;
  • полуверів, горловина яких відрізняється v-подібним вирізом. Для пуловера ідеально поєднується чоловіча сорочка та краватка. Дякуючи тонкому шарфу, оксфордам та класичному костюму вигляд буде відповідати напівофіційному look;
  • гольфів, що мають високе горло та тонку текстуру. Завдяки приталеному крою можна вигідно підкреслити підтягнутість чоловічої фігури та створити образ з лаконічними та стриманими рисами. Гольфи можна поєднувати з джинсами чи звичайними брюками, одягати під піджак, коротке пальто чи челсі.

Окрім зазначених різновидів светрів, на сайті https://ager.ua/uk/mans/muzhskie-svitera-svitshoty-dzhempery/muzhskie-svitera/ можна замовити класичні моделі в’язаних светрів з горловиною та товстих светрів з рельєфними малюнками.

Види матеріалів, що використовуються для виготовлення светрів

Одним з найбільш поширених матеріалів, що використовуються для виготовлення светрів є ангора, що має гадку та ніжну на дотик текстуру, її досить легко пофарбувати, причому колір не вицвітає. Кашемір також відзначається м’якістю та має тонку текстуру, для мохеру – теплого варіанту вовни характерна висока міцність.

Серед синтетичних матеріалів, з яких виготовляються светри, поліестер відзначається особливою зносостійкістю, а акрил – високою міцністю, завдяки якій впродовж тривалого часу зберігає свою початкову форму. Светри з віскози є теплостійкими та світлостійкими. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: