Завантаження ...
banner

Фінансова допомога від ПРОВІДНОЇ парамедикам-добровольцям

СК «ПРОВІДНА» надає підтримку всім, хто захищає Україну та наближає її до перемоги у війні.

Страхова компанія «ПРОВІДНА» з самого початку активних бойових дій в Україні підтримує військових та волонтерів. Так, деякий час тому, вона перерахувала сто тисяч гривень на рахунок добровольчого батальйону медиків «Госпітальєри». Парамедикам вкрай необхідні медикаменти та продукція медичного призначення. Без цього вони не зможуть надавати допомогу бійцям не передовій. Працівники цієї добровольчої організації з 2014 р. займаються евакуацією, стабілізацією та перевезенням поранених військових безпосередньо з гарячих точок. Вони працюють за покликом серця, а не за зарплату. Держава нічого їм не платить, тому «Госпітальєри» існують лише завдяки благодійним пожертвам.

Парамедик, що знаходиться на передовій, перш за все, повинен стабілізувати пораненого, який потребує невідкладної медичної допомоги. Також «Госпітальєри» транспортують таких бійців та цивільних осіб до медичних пунктів, в яких вже надають професійну допомогу хірурги, анестезіологи та інші лікарі. Парамедикам доводиться діяти в шаленому темпі, оскільки вони, фактично, працюють на полі бою.

Також медики з цього добровольчого батальйону навчають основ медичної допомоги самих військових. Такі вміння під час активних бойових дій допомагають врятувати не одне життя. Від якості рівня знань повністю залежить, які шанси на порятунок будуть в кожного постраждалого бійця. Інструктори «Госпітальєрів» за роки існування медбатальйону передали свої вміння десяткам тисяч людей. На тренінгах у них навчаються не тільки бійці ЗСУ, але й волонтери, прикордонники та правоохоронці.

Після російського вторгнення СК «ПРОВІДНА» надає фінансову допомогу українським військовим, вимушеним переселенцям та іншим людям, постраждалим внаслідок війни. Також компанія закликає всіх, хто має таку можливість, наслідувати її приклад та допомагати наблизити перемогу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: