Завантаження ...
banner
banner

Послуги прочищення труб від Аварійно Сервісної компанії

Тривале використання каналізаційних мереж за відсутності їх регулярної регламентної прочистки неминуче призводить до засмічування труб аж до їх повного блокування, коли засоби побутової хімії вже недієві.

У випадку виникнення аварійних ситуацій на каналізаційних мережах, що призвели до зупинення каналізаційних стоків на приватних подвір’ях чи в заміських котеджах, в закладах громадського харчування, готельних та розважальних комплексах, в багатоквартирних будинках чи на промислових об’єктах, їхні власники чи керівники звертаються до послуг спеціалізованих організацій на кшталт Аварійно Сервісної компанії.

Перелік послуг з чистки каналізаційних мереж

Причиною виникнення аварійних ситуаційних на каналізаційних мережах найбільш часто є виникнення жирових пробок всередині труби, які постійно збільшуються і в кінцевому результаті повністю блокують вільний протік стічних вод. Виготовлення каналізаційних мереж проводять з використанням стальних та чавунних, бетонних, залізобетонних та пластикових труб, проте незалежно від матеріалу виготовлення каналізаційні мережі періодично засмічуються, тому прочищення труб є досить затребуваним видом послуг.

Окрім побутового сміття причиною засмічення каналізаційних мереж є будівельний мусор, коріння дерев та пісок, що збираються вздовж каналізаційної труби, особливо при відсутності належного ухилу в каналізаційній мережі чи внаслідок неналежного з’єднання труб.

До сфери послуг Аварійно Сервісної компанії належить прочищення:

  • каналізаційних мереж, що прокладені як всередині будинків чи виробничих приміщень, так і за їх межами;
  • водопровідних мереж, систем опалення та водовідведення;
  • зливних каналізаційних колекторів та спеціальних водоочисних станцій.

Всі аварійні бригади Аварійно-Сервісної компанії забезпечені необхідними інструментами та виробничим обладнанням, що дозволяє швидко та якісно прочистити будь-які види засмічення каналізаційних мереж.

Деякі особливості прочищення каналізаційних труб

Найбільш поширеним та водночас ефективним способом прочищення каналізаційних труб є механічний, що передбачає застосування гнучкого троса, на кінці якого розміщені спеціальні насадки. Завдяки використанню насадок можна розбити будь-яке засмічення, що викликане нагромадженням на стінках труб великої кількості жиру в поєднанні з волоссям, салфетками, памперсами чи іншими видами сміття. Обертання троса забезпечується за допомогою електродвигуна.

Гідродинамічний спосіб очищення каналізаційних мереж, який можна замовити на сайті mtservice.kiev.ua, здійснюється за допомогою води, яка подається в каналізаційну трубу шлангом під тиском в 150 атм. На кінці шлангу є спеціальна форсунка, завдяки якій спрямований потік води змиває будь-які види засмічень з внутрішньої поверхні стінок труб.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: