Завантаження ...
banner
banner

Продукти для HoReCa від FoodFestival

Українська кухня відзначається величезною кількістю страв, для приготування яких використовуються найрізноманітніші за складом та смаковими якостями інгредієнти. Одночасно українці полюбляють гастрономічні експерименти, саме тому в наших ресторанах, кафе та готельно-розважальних комплексах все часті з’являються нові види страв, серед яких різноманітні види японського суші чи сири, що містять в своєму складі благородну плісняву.

Замовити вказані продукти можна не тільки в елітних ресторанах японської чи італійської кухні, їх можна також купити в компанії FoodFestival, що здійснює реалізацію продукції сегменту HoReCa.

Як замовити продукти для приготування суші

Японські суші вже досить давно стали однією з найбільш затребуваних та популярних страв японської кухні, яку можна замовити в закладах громадського харчування або приготовити в домашніх умовах, використовуючи певний перелік продуктів. Все для суші купити з доставкою додому пропонує компанія FoodFestival, на сайті якої можна замовити:

  • найбільш популярні та затребувані продукти, що використовуються для приготування суші на кшталт водоростей норі, рису, соусу васабі, імбиря та соєвого соусу;
  • начинку для ролів у вигляді копченого вугра, морського окуня, лосося чи тунця;
  • різноманітні види морепродуктів на кшталт мідій, кальмарів, креветок чи морських гребінців.

Весь асортимент продуктів для ролів відзначається найвищою якістю та свіжістю, що гарантують відомі виробники та бренди. Вартість продуктів сегмента Хорека відзначається демократичністю та доступністю, для постійних покупців діє система знижок та бонусів. Доставка продуктів жителям Дніпра проводиться автомобільним транспортом компанії, за межі міста – через поштові або кур’єрські служби.

Обираємо сири з пліснявою

Багато справжніх гурманів справедливо вважать деякі види сирів з пліснявою справжнім вишуканим делікатесом, що може використовуватися у вигляді самостійної закуски чи інгредієнту для приготування різноманітних страв. Сири з пліснявою відзначаються незвичайним зовнішнім виглядом, досить різким ароматом та особливим смаком. Серед різновидів таких сирів варто відмітити сири, що містять білу плісняву та сири з пліснявою блакитною.

Для сирів з білою пліснявою, що створює своєрідну скоринку на поверхні сиру, характерна м’якість та ніжність з яскраво вираженим вершковим смаком та консистенцією. Блакитні види сирів відзначаються мармуровим малюнком по всій товщині сирної голівки. Блакитна пліснява сприяє гострому присмаку в поєднанні з деякою терпкістю.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: