Завантаження ...
banner
banner

Особливості планшетів Хуавей

Для планшетів торгової марки Huawei характерне оптимальне співвідношення ціни та функціональності, завдяки яким їх можуть обирати покупці з різним матеріальним достатком.

Планшети Хуавей представлені в бюджетному, середньому чи преміум сегменті з відмінними технічними характеристиками, що здатні забезпечити різні технічні потреби користувача. В серії MediaPad (скорочення М) представлені як бюджетні моделі, так і елітні електронні девайси, в серії Honor Tablet (Т) – тільки планшети бюджетного сегменту, яких відрізняє невисокий потенціал. До серії Matebook належать виключно моделі преміум класу, функціональні можливості яких є найвищими.

Деякі технічні характеристики планшетів

У планшетів Huawei, що належить до серії MediaPad корпус виготовлено з сплавів на основі алюмінію, параметри діагоналі екрану складають 8 дюймів з роздільною здатністю 1280х80. Використання матриці IPS та чотирьохядерного процесора забезпечує високу якість фото та відео картинки. Планшети М1 виготовляють з внутрішньою пам’яттю у 8 або 16 Gb та оперативною в 1 або 2 Gb (в залежності від комплектації пристрою), що цілком достатньо для перегляду відео чи «зависання» у соцмережах. Завдяки використанню батареї ємністю 4800 мАч виробник гарантує час його роботи на акумуляторі впродовж 8-ми годин.

Електронні девайси М2 є дещо покращеною версією попередньої моделі з більш високою оперативною пам’яттю та з вмонтованими камерами (передньою на 2 Мп та задньою на 8 Мп), які дозволяють здійснювати високоякісні аматорські знімки. В останніх моделях М3 параметри оперативної пам’яті збільшено до 4 Gb, а внутрішньої до 32 або 64 Gb (в залежності від вибору покупця). Планшет підтримує Wi-Fi та мережу 4G LTE. Всі моделі планшетів серії М обладнані стерео динаміками, що забезпечують чистоту та високу якість звучання.

До планшетів серії Т1 відносяться виключно бюджетні моделі. В планшетах серії Х1 встановлено семидюймовий екран та акумулятор ємністю 5000 мАг, в серії Х2 – восьмиядерний процесор на 64 біти.

Критерії вибору планшетів

Серед головних критеріїв вибору планшетів чільне місце займає їхня ціна, яка, в свою чергу, залежить від технічних параметрів девайсів. Окрім того, обираючи планшети Huawei, варто звертати увагу на:

  • показники швидкості роботи, параметри оперативної та внутрішньої пам’яті;
  • наявність в планшетах модулів для підтримки Wi-Fi та інтернету в форматі 3G або 4G;
  • параметри дисплею, товщину корпусу, матеріал з якого він виготовлений (метал або пластик) та вагу гаджета.

В окремих моделях, які можна використовувати як персональний комп’ютер, передбачена можливість підключення окремої клавіатури.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: