Завантаження ...
banner
banner

Щасливі талісмани: підвіски та кулони, які приваблюють удачу

Кулони та підвіски є найдавнішими прикрасами — первісні люди використовували кістки, каміння, частини рослин та зуби тварин як амулет, що приносить удачу та захищає від злих духів. Також підвіски такого роду підкреслювали приналежність до певної статі, рівень добробуту та соціальний статус.

З плином століть цей різновид прикрас перетворився на витончені ювелірні вироби з поєднанням дорогоцінних металів та каміння, не втративши водночас свого магічного сенсу.

Кулони-талісмани

Перш ніж купити кулон для дівчини, необхідно ознайомитися з його безпосереднім значенням. 

0Mon2SGSF17cA8TGcdgza-5S_G_byWYmJMuhZeZtvOLAk2qB8mYAOaQNTfA1iSYfnuT5bS0EsnRpEC173CrY9w9EZtoVSeV74Mdoz63Xk20YehYfvtCxlYkEd8JpJgZtvVPoL03fD7TINdsp6nzS8WZV0bMN0tK1qm2UPjs6kFU6J-Enzi3a6hWV1-fM1w

Знак нескінченності

Є символом єдиного початку чоловіків та жінок. У давнину знаку нескінченності приписували магічні властивості — приваблення достатку, любові та вірності. Прикраса з таким символом для своєї власниці сприяє постійному припливу удачі та грошей.

Павук

У стародавні часи вважалося, що павук — символ влади, розуму та працьовитості. Павуків як талісман використовували моряки для усунення шторму. У 19 столітті активно розвивалася наука про комах — ентомологія, яка торкнулася і ювелірного мистецтва: величезного попиту набули прикраси з жуками, павуками та метеликами. Луї-Франсуа Картьє успішно перетворив прості вироби на елегантні прикраси. Підвіска павук сприяє творчій діяльності в будь-яких напрямках:

  • народження дітей;
  • вирощування рослин;
  • будівництво та реставрація;
  • створення предметів мистецтва.

Кулон у вигляді павука приваблює удачу в стосунках та коханні. Існує також сучасна, більш молодіжна модифікація таких прикрас — підвіска із людиною-павуком.

Блакитна зірка

У середині 18 століття шестикутну зірку християнський, мусульманський та єврейський народи використовували як оберіг від загарбницької сили. Зірка Давида була символом об'єднання єврейської нації, і у 1948 році блакитна шестикутна зірка з'явилася на прапорі Ізраїлю як символ перемоги, доблесті та честі.

За повір’ями, кулон у формі блакитної шестикутної зірки оберігає власницю від негативного зовнішнього впливу, сприяє прагненню до мудрості, свободи, життя та милосердя.

Серце

Знак серця використовували в епоху Відродження як символ любові, пристрасті, дружби та розуміння. Кулон-серце притягує романтику та кохання в життя власниці, сприяє появі ніжності та гармонії у стосунках.

Хрестик

Знак порятунку та духовного відродження. До його носіння потрібно ставитися з обережністю. Як талісман та оберіг рекомендується купувати людям у важких життєвих ситуаціях. Підвіска сприяє відкриттю нових сил та можливостей.

Представлені підвіски та кулони здатні бути не тільки розкішними прикрасами, а й способом привернення удачі, любові, грошей. І підживлювати їхню дію необхідно силою думки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: