Завантаження ...
banner
banner

Квітковий настрій з приводу та без

Квіти, це чудовий привід висловити свої почуття та думки.

Вони оточують нас усе життя, радують своїми барвами та ароматами, підіймають настрій коли сумно. Їх ми застосовуємо, щоб зізнатися у першому коханні, попросити пробачення, висловити подяку та повагу. Мова квітів завжди тепла та бездоганна. Й тут на допомогу нам приходять флористи, які допоможуть нам скласти прекрасні букети для любого приводу який ви їм повідомите. Вони оформлять його за вашим бажанням та направлять їх на вказану адресу, бо існує доставка квітів у Ніжині та інших містах України, це дуже зручно, коли у вас обмаль часу чи ви далеко, а свято незабаром. Спробуємо, підійняти завісу загадковості та познайомимося з мовою квітів.

Мова квітів

В кожному букеті та в кожній квітці приховано свій загадковий сенс, який розуміють ті, для кого вони призначаються. Вони незамінні супутники видатних подій та ювілеїв. 
Перше побачення, воно завжди таке довгоочікуване та хвилююче, трепетне та безвинне. Подаруйте своїй дівчині букет із квітів, які символізують ці почуття, наприклад, то можуть бути ромашки, білі чи рожеві тюльпани й вона не залишиться байдужою. 

А які заручини можна уявити без квітів? Подаруйте своїй нареченій величезну охапку білих та червоних троянд, а в середину поставте маленьку коробочку з обручкою. Вона неодмінно оцінить цей жест та погодиться стати вашою дружиною. Зробить цей момент незабутнім за допомогою сайту квітів u-f-l.net та збережіть своє кохання на усе життя.

Весільні клопоти завжди приємні. Й одним з атрибутів подарунка нареченій є весільний букет, яких існує велика безліч.Вони маленькі, з різних квітів, які прикрашені усілякою біжутерією.
На дні народження членів родини, друзів та співробітників ми теж обов'язково даруємо приємні сюрпризи у вигляді різноманітних букетів.

Пропоную розглянути, що означає той чи інший колір мовою квітів:

  • червоний завжди вважався знаком пристрасті;
  • білий - знак невинності та ніжності;
  • жовтий - це знак золота та Сонця, багатства та щастя;
  • блакитний означає загадковість.

У кожному разі, обираючи букет, можливо кольором виразити свої почуття, але це не означає норму, у кожному разі вирішувати вам, за покликом свого серця. 

Даруйте квіти своїм близьким з приводу та без нього, радуйте їх маленькими сюрпризами, несіть з собою любов та ніжність, вони це обов’язково оцінять, бо немає в житті нічого важнішого, ніж хороші відносини.   

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: