Завантаження ...
banner
banner

Як правильно вибрати для дитини альбом для малювання

Шкільне приладдя – важливе для усіх школярів. Серед них можна виділити найбільш популярне – фарби, зошити, ручки, олівці, альбоми для малювання.

Вибираючи дитячі альбоми для малювання, варто звертати увагу на форму, загальну кількість аркушів та щільність, яка може бути 100 г/м2, 120 г/м2 та інша. Забезпечити відмінну передачу кольору можна лише на ідеально білих листах. Якщо обирається колір паперу з відтінками жовтого чи сірого, це спотворюватиме малюнок дитині. Також треба брати до уваги інші особливості.

На що треба звертати увагу

Батьки, котрі вибирають для своєї дитині набори для творчості, повинні враховувати багато факторів. Серед них необхідно виділити:

  1. папір формату а4 вважається стандартним. Але є можливість придбати іншого розміру – треба враховувати вподобання дитини та наявність вимог зі сторони педагогів;
  2. кількість аркушів. Наприклад, сьогодні 20 аркушів та 12 аркушів є найпоширенішими, але можна  придбати і більше. Обираючи альбом у школу, для малювання є можливість робити вибір у 30 аркушів, що дозволяє зекономити на додатковому придбанні. Кількість аркушів обирається батьками самостійно. Особливої різниці не має, але вважається, що 40 аркушів та 12 аркушів найпоширеніші. Останні частіше купуються для додаткових занять чи відвідування дитячої творчої студії;
  3. структура. Якщо альбом для малювання має гладку поверхню, на ній можна без особових труднощів малювати впродовж тривалого часу;
  4. тип кріплення. Він може бути клейовим, на скобі чи на пружині. Останні два варіанти вважаються найкращим рішенням, оскільки при необхідності відірвати листа, інші будуть надійно закріплені. Частіше за все обирають варіанти на пружині з різним дизайном та розмальовками.

Додаткові особливості

Кожен повинен брати до уваги, що альбоми можуть бути кількох типів: для фарб та малювання олівцями. Для дитячої творчості першого типу необхідно придбати густі листи, де щільність паперу не менше 200 г/м2. У такому разі фарба не друкується на іншому листі та не залишає помарок.  Додатково треба пам’ятати, що:

  • для малювання олівцями кольоровими є можливість купити альбом з невеликої щільністю. Для малювання а4 12 аркушів є цілком достатньо;
  • для фломастерів є потреба обирати товари с середньою щільністю;
  • для акварельних фарб обирається щільність до 300 г/м². Це приладдя може використовуватись на уроках малювання у школі та додаткових секціях.

Обираючи продукцію та додаткові аксесуари, не забувайте про можливість придбання обкладинки, яка захистить ваш альбом від таких негативних факторів як: бруд, подряпини тощо. Також можна використовувати спеціальні папки, які підходять до різноманітних альбомів. 

Роздивляючись питання, як вибрати товари для малювання, гарним рішенням стане перехід на офіційний портал профільного інтернет-магазину Germes. Наш каталог включає усе необхідно для творчості вашої дитини та шкільних занять з малювання. У нас дуже багатий вибір необхідних аксесуарів. Доставка відбувається у короткий проміжок часу за вказаною адресою. Для зручності маємо декілька способів оплати. Наші менеджери готові допомогти з консультацією кожному покупцю.

Замовляйте у нас усе необхідне для школи та вашого хобі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: