Завантаження ...
banner
banner

Хроніки «бавовни» у Криму та чому вибухи в Оленівці не могла спричинити українська HIMARS

В повідомленнях більшості світових та вітчизняних інформаційних агентств після початку повномасштабної війни в Україні йдеться про вибухи, які пролунали на території українських населених пунктів, що зазнали обстрілу з боку російських агресорів. Проте все частіше вибухи сьогодні стаються і на території окремих регіонів «ерефії». Наприклад, як повідомляє Укрінформ, 4 жовтня вибухи прозвучали у Бєлгородській області рф, де українськими дронами-камікадзе було знищено москальський комплекс протиповітряної оборони С-400, що має назву «Тріумф». Вартість такого комплексу за даними військових експертів сягає 1,2 млрд. американських доларів, і це другий російський комплекс ППО, який від’ємно «трімфував» за останній час – попередній був знищений 14 вересня поблизу Євпаторії.

В Криму «бавовна» розквітає

Тимчасово окупований росіянами півострів Крим був, є і буде українським, тому офіційний Київ має цілковите право на знищення військових об’єктів російських окупантів на території нашого поки що окупованого півострова. Задля цього постійним атакам піддається незаконно зведений Керченський міст, який слугує важливою транспортною артерією для постачання російських військ, розташованих на території самого півострова та в південних областях нашої держави.

Завдяки дронам-камікадзе, ракетам українського та іноземного виробництва окупантам у Криму гарантовані безсонні ночі та малоприємні дні, на кшталт:

  • 22 вересня 2023 року, коли українські ракети вразили штаб Чорноморського флоту у Севастополі;
  • 21 вересня 2023 року, коли ракети українського виробництва вразили територію військового аеродрому «Саки», де на момент вибухів перебувало щонайменше 12 російських літаків СУ-24 та СУ-30;
  •  20 вересня 2023 року, коли вибухи пролунали на території запасного командного пункту Чорноморського флоту москалів поблизу селища Верхньосадового.

Як запевняє українське командування вибухи на території тимчасово окупованого Криму будуть продовжуватися і Керченський міст як стратегічний військовий об’єкт обов’язково буде знищено.

Вибухи в Оленівці – ще один прояв російського тероризму

Як повідомляла українська агенція Укрінформ, 29 липня 2022 року на території колонії в т.о. Оленівці пролунали вибухи, внаслідок яких загинули більше 50 українських полонених. Сьогодні всі інформаційні агенції повідомили результати розслідування спеціальної місії ООН, яка вивчала причини загибелі українських військових.
Висновок комісії однозначний – ракети, які спричинили вибухи в Оленівці рухалися зі сходу на захід, тобто з території де знаходяться російські війська. Ракети HIMARS аж ніяк не могли прилетіти в Оленівку зі сходу, що ще раз підтверджує всю брехливу суть російської пропаганди.  

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: