Завантаження ...
banner
banner

П'ять причин замовити доставку їжі

Життя у великому місті диктує свої правила: мешканці мегаполісів багато працюють, навчаються, щонайменше кілька годин на день витрачають на дорогу — часу на приготування улюблених страв часто бракує. Аби втамувати голод, можна відвідати кафе. Проте у заклад потрібно їхати, іноді — чекати, поки звільниться столик. А от доставка їжі виглядає більш привабливо, адже вибрані позиції меню привозять додому або в офіс. Треба лише у призначений час зустріти кур'єра.

Мережа піцерій Domino’s доставляє по Києву піцу (в асортименті кілька десятків апетитних варіантів), мініроли, салати, страви з картоплі та курки, хлібці, десерти та напої. Розповімо, чому не варто відмовляти собі у задоволенні замовити смачну теплу їжу.

8m053xyN0vIZ-acRsStYWtQqwX9-OGc_czMOaRWlxUyBxhQQzgbrMCp5yPfs2sie6AWpy_Br5rL-YU2Q2gi-9l58bP_zdy_DgPP0PEGe1sikiJAQ10n9LlhUzNR1euA3W9MxXs7OomM5OdDMYNkGZ8I

Переваги замовлення готових страв

Хтось робить це кожен день, інші — лише з особливої нагоди. Утім, переваги беззаперечні.

Економія часу

Від моменту замовлення їжі додому у Domino’s до дзвінка кур'єра — до 30 хвилин. Навіть якщо бажання смачно поїсти заскочить зненацька, чекати недовго. До того ж за замовлення на суму від 275 грн доставка безкоштовна. А уявіть, якби вам довелося вибирати, купувати продукти, везти їх додому, готувати самостійно — тільки щоб замісити тісто для піци та спекти її, знадобиться щонайменше година.

Різноманітне харчування

У меню кілька десятків позицій на будь-який смак:

  • «Герої» — найпопулярніші класичні піци, як-от «Карбонара», «Діабло», «Тоні Пепероні»;
  • «Дивина» — небанальні поєднання смаків на зразок «Чікен Кебаб», «Джамайка Бомбастик», «Прованс»;
  • «Файнест» — найситніші, бо мають найбільшу кількість інгредієнтів, зірки категорії: «Мюнхенська Делюкс» та «Роял Чізбургер»;
  • «Гурме» — найвибагливіші клієнти оцінять «Чорізо», піцу з телятиною, індичкою або куркою та сиром Дор Блю, лососем.

Інгредієнти можна змінювати на свій смак, використовуючи конструктор піци.

jFM23q_Cx2xFvrCRQqBTdeHxH8kfjobYYpPmFJ3NmADrpwj8ZI7V_i8qjxW1f_xpcgtyW0sdAk-TfR0woXPLH7-eXwhq5ukns1rhmV8U39sHjRAqToWiAbN6oCT9f4UyB4xbScs6VJGq6VKQy5OPQ8Q

Вечірка або корпоратив без зайвих клопотів

Не збираєтесь готувати вечерю? Запрошуєте друзів у гості подивитись футбол або кіно? Організовуєте дитяче свято або святкуєте День народження з колегами? Просто виберіть у меню те, що всім смакуватиме.

Не потрібно мити посуд

Багато хто не любить готувати саме через гори брудного посуду. Навіть щоб завантажити його в посудомийні машину, потрібно докласти зусиль. Піцу ж можна їсти просто з коробки, незалежно від того, замовили ви її додому або влаштували пікнік на свіжому повітрі.

Гарантована якість

Ресторани, що працюють на доставку, дбають про свою репутацію, тож готують із якісних та свіжих продуктів, часто — лише від конкретних перевірених постачальників. У результаті клієнт гарантовано отримує смачні і свіжі страви.

Замовлення піци — це завжди вдале рішення!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: