Завантаження ...
banner
banner

Актуальні курси обміну валют в режимі реального часу на сайті порталу Рейтс

В Україні достатньо ліберальне законодавство, яке дозволяє вільний обіг іноземних валют, а кожен громадянин, може обміняти зароблені гривні на американські долари, євро чи польські злоті, які не так підвладні інфляції. Обмін, продаж чи купівля валюти є затребуваною в багатьох випадках, пов’язаних з поїздкою у тривале закордонне відрядження, на відпочинок чи на лікування в одну із європейських держав, в США чи Канаду. Водночас купуючи валюту (долари чи євро) кожен українець намагається зберегти власні заощадження від неодмінного знецінення внаслідок інфляції, проте в даному випадку необхідно обрати найбільш вдалий момент та скористатися оптимальним курсом обміну, опублікованому на порталі Рейтс, де зазначено курси обміну валюти у відділеннях найбільших українських банків.

Кому потрібен актуальний курс валют по відношенню до гривні

Прагнення українців обміняти зароблені ними гривні на більш надійну валюту цілком закономірні, американський долар та валюта Європейського Союзу знецінюється значно повільніше від української гривні. Водночас знати курс валют вкрай важливо для:

  • громадян, які вирішили придбати нерухомість, оскільки більшість компаній-девелоперів публікують інформацію про продаж житла в доларах США за 1 кв. м;
  • потенційних позичальників, які вирішили отримати позику в одній із банківських установ в національній грошовій одиниці чи в валюті;
  • для громадян які планують поїздку за межі держави в приватних чи службових цілях, де знадобиться певна кількість валюти, що діє в тій чи іншій країні.

Обміняти українські гривні на будь-яку світову валюту можна в банківських установах чи у валютних обмінниках, кожен з яких пропонує дещо відмінний курс валют. Саме тому, щоб обміняти гривню, продати чи купити валюту потрібно знати актуальний курс валют в тій чи іншій установі на певну дату, який публікує зокрема сайт rates.fm/ua.

Як обрати найбільш вигідний для обміну курс валют

Використання найбільш оптимального курсу валют дозволить заощадити певну суму коштів на конвертації гривні у більш надійну валюту чи навпаки, адже курс обміну навіть в одному населеному пункті може бути різним в декількох банківських установах чи обмінних пунктах.

Крім того, курс валют може змінюватися впродовж дня, тому вирушаючи у відділення банку чи в обмінний пункт варто заздалегідь перевірити актуальні курси купівлі/продажу певної валюти на сайті rates.fm/ua порталу Рейтс та обрати найбільш вигідний варіант обміну, в тому числі з врахуванням віддаленості банку чи обмінника від місця проживання або роботи.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: