Завантаження ...
banner
banner

П’ять важливих предметів для святкового декору

Збираєшся влаштувати тематичну вечірку вдома, на роботі або в закладі? Плануєш створити відповідний настрій, щоб усім було весело? Тобі знадобиться спеціальний декор, за допомогою якого легко оформити приміщення. Прикраси дозволять створити урочисту або невимушену атмосферу, подарувати непідробні емоції та зробити яскраві фото.

Декор для свят у широкому асортименті представлений на сайті Аврори. Тобі не доведеться звертатися до фахівців чи витрачати багато часу на оформлення приміщення. Достатньо придбати всі необхідні вироби, продумати концепцію, сценарій та втілити свої ідеї в життя. У каталозі ти знайдеш багато цікавого до дня народження дитини, ювілею дорослих чи іншої важливої дати.

Як вибирати святкову атрибутику

Не має значення, офіційний захід чи ні, скільки на ньому буде гостей. Щоб створити відповідну атмосферу, потрібно скласти перелік речей та виробів, які тобі знадобляться. Якщо це дитяче свято, тоді велике значення має безпечність усіх матеріалів. Наприклад, коли потрібні свічки, краще надати перевагу парафіновим, дозволеним для використання разом із харчовими продуктами.

Прикрасити торт, щоб він виглядав яскраво й оригінально, можна й без відкритого вогню. Якщо такий варіант тобі не дуже подобається, зверни увагу на топери з написами. Вони продаються в широкому асортименті, будь-який стане гарною альтернативою свічці. Серед універсальних аксесуарів, обов’язкових як на дитячому, так і дорослому святі особливе місце займають повітряні кулі. Вони знадобляться не тільки для прикрашання, а й для проведення різноманітних конкурсів, ігор.

Велике значення має місце, де саме ти плануєш святкувати. Якщо це відкритий простір у лісі або саду, тобі знадобиться пластиковий одноразовий посуд, щоб подавати страви й десерти. Розраховуй потрібну кількість залежно від того, скільки всього осіб буде на заході. Для однієї людини знадобиться дві тарілки, коктейльна соломинка (через неї зручно пити сік та інші напої) і склянка. Розпакуй посуд безпосередньо перед використанням.

Святкові прикраси від Аврори в широкому асортименті

Якщо тобі треба підготувати приміщення або місце для проведення свята, варто спочатку продумати концепцію. Має значення тематика – весілля, день народження, ювілей, корпоратив тощо. Залежно від цього вибирай речі, матеріали та кольори. Перш ніж купити декор для свята, враховуй характеристики приміщення, у якому проходитиме захід – це може бути маленька кімната, простора зала чи вітальня з великим столом.

В інтернет-магазині Аврора ти знайдеш основний декор, без якого неможливо обійтись під час урочистої події:

  • свічки для торта. Якщо це свято дитини, гарно виглядатимуть цифри – вибирай їх залежно від того, скільки років виповнилося малюкові. У каталозі також є свічки у вигляді написів, класичні прямі, спіральні й навіть музичні;
  • посуд із паперу. Використовуй одноразові глибокі й мілкі тарілки, стакани, трубочки – вони зручні, безпечні та легкі. Після свята їх не доведеться мити;
  • топери. Універсальні вироби, за допомогою яких прикрашають не тільки торти, а й тістечка та іншу випічку. Їх можна використовувати безліч разів;
  • повітряні кулі. Виглядають яскраво, тому завжди створюють святковий настрій. А ще вони дуже подобаються дітям;
  • капелюшки, дудочки та інші вироби. Вони доповнять святкову атмосферу, також можуть стати гарним матеріалом для конкурсів чи розіграшів.

Купуй декор із безкоштовною доставкою до магазинів Аврори в Дніпрі, Харкові, Кропивницькому чи інших містах або до відділення однієї з приватних служб доставки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: