Завантаження ...
banner
banner

ЛЕД екран — незамінний помічник для бізнесу

Популярність ЛЕД екранів з кожним роком зростає. Завдяки універсальності Їх використовують в різних галузях. Такі дисплеї працюють на основі світлодіодів, які здатні випромінювати світло за умови проходження крізь них електричного струму. Кожен піксель на такому відеокрані — це невеликий світлодіод (або група світлодіодів), яким можна керувати для забезпечення необхідних кольорів та яскравості. Завдяки високій енергоефективності, а також практичності в експлуатації такі пристрої вважаються ефективним інструментом для рекламної діяльності, а також покращення взаємодії з клієнтами. Світлодіодні відеоекрани застосовують найрізноманітніших галузях, отримуючи чудові результати.

ЛЕД екрани у торгівельних, розважальних і бізнес-центрах

На таких локаціях відеокрани на основі світлодіодів потрібні в першу чергу для транслювання реклами. Вони демонструють рекламні банери, ролики та промо-відео. Контент, зазвичай, максимально привабливий, цікавий та захоплюючий. Рекламний ЛЕД екран демонструє актуальні акції, знижки та спеціальні пропозиції.

Подібні відеопанелі обов'язково розміщують у зонах, де зазвичай спостерігається найбільше скупчення людей: входи та виходи, фудкорти тощо. Пристрої полегшують навігацію всередині великого центру, надають клієнтам важливу інформацію про різні локації тощо. У зоні фудкорту екран може транслювати рекламу закладів, інформувати про страву дня та спеціальні пропозиції.

Загалом, ЛЕД екрани у торгівельних, розважальних та бізнес-центрах — це зручні сучасні пристрої, які здатні відображати інформацію, створювати привабливу атмосферу, покращувати бізнес та підвищувати рівень задоволення клієнтів.

Світлодіодні дисплеї в аеропортах, вокзалах, автостанціях

Відеопанелі в аеропортах, автостанціях та вокзалах використовують для поліпшення комунікації з пасажирами. Такі пристрої необхідні для надання інформаційної підтримки, адже вони показують:

  • актуальний розклад рейсів;
  • інформацію про можливі затримки;
  • рекламні ролики та повідомлення від партнерів;
  • систему навігації та мапи (для кращого орієнтування пасажирів у просторі);
  • анонси та важливі повідомлення.

Використання ЛЕД технологій на таких локаціях поліпшує пасажирський досвід, робить інформацію більш доступною, а також забезпечує ефективну рекламну кампанію.

ЛЕД екрани для громадських подій та заходів

Нерідко світлодіодні поверхні актуальні на різних заходах, оскільки вони здатні створювати динамічну атмосферу та привертати увагу. Зазвичай їх встановлюють для різних цілей: наприклад, щоб транслювати захід в режимі реального часу або відтворювати важливі моменти (гол у футбольному матчі). Крім того, вони демонструють рекламні повідомлення від спонсорів та партнерів. Нерідко для різних подій такі відеопанелі демонструють візуальні ефекти, які доповнюють захід та створюють відповідну атмосферу. Звичайно ж, пристрої потрібні й для оголошення важливих повідомлень. ЛЕД екрани на різних заходах — це незамінні помічники, які привертають увагу, а також забезпечують ідеальну взаємодію з публікою.

Світлодіодні відеоекрани у бутіках

Залучення подібних пристроїв для облаштування комерційних локацій — чудове рішення, якщо перед вам стоїть мета додати об’єкту інноваційності та привернути увагу клієнтів. Подібні пристрої насамперед використовують для відтворення рекламних роликів, що містять інформацію про нові колекції, розпродажі та інші акційні пропозиції. Клієнт отримує необхідну інформацію про знижки, бонусні програми тощо.

Пристрої також потрібні для відображення відеоінсталяцій, якій надають додаткові деталі про той чи інший товар. Відеоекрани можуть відображати світлові ефекти для створення унікальної атмосфери на локації.

Загалом світлодіодні дисплеї мають широку сферу використання, адже вони універсальні та практичні. Їх можна використовувати як всередині приміщень, так і для розміщення зовнішньої реклами. Висока яскравість, довговічність, енергоефективність — це лише частина переваг, які мають сучасні ЛЕД екрани для реклами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: