Завантаження ...
banner
banner

Ультрамодна сумка-подушка: який має вигляд, скільки коштує

Публіка вперше побачила Glam Slam на показі весна-літо 2018 — і, здається, раз і назавжди закохалася в цю оригінальну сумку. Аксесуар являє собою квінтесенцію творчості Мейсона Марджели. Форма деконструктивна, адже нагадує скоріше м’якеньку стьобану подушку, ніж традиційний клатч. Оригінальний хід — отвір, через який можна просунути долоню. Фешн-діви видихнули: нарешті сумку зручно нести в руках. Попри наявність у комплекті знімного ременя, ним користуються не завжди. Воно й не дивно, бо такий витвір мистецтва, як сумка Maison Margiela, зовсім не хочеться випускати її з рук.

Image

Про бренд Maison Margiela

Дебют бельгійського дизайнера наприкінці 80-х років не просто заінтригував модний світ, а викликав відверте здивування. Кожна з 23 лінійок одягу та аксесуарів спочатку спричиняє шок, а згодом стає класикою. Сумка Glam Slam — не виняток. Водночас Мейсон Марджела майже ніколи не показує свого обличчя, у моделей на дефіле ця частина тіла теж часто прихована. Філософія безликості поширюється й на самі вироби. Силуети впізнавані, але на товарах немає лейблу. Замість нього — чотири охайні стібки білою ниткою. Засновник бренду переконаний: його клієнт усе одно зріже бирку. А модний одяг та аксесуари варто сприймати крізь призму власного смаку та світосприйняття, а не особистість дизайнера чи популярність модного дому. Єдиний традиційний «розпізнавальний знак», що має Glam Slam, — це характерна нашивка з цифрами від 1 до 23. Та навіть без нього сумку неможливо сплутати з жодною іншою, попри наявність величезної кількості реплік.

Image

Glam Slam: модні варіації

Ціни на брендову сумку-подушку стартують від 1 600 доларів за найменший розмір речі. Прайс виправданий: аксесуар пошитий із ніжної телячої шкіри, внутрішня підкладка — високоякісний натуральний текстиль. Модель доступна в різних кольорах і розмірах. Найпопулярніші в Україні формати — small та medium, кольори — чорний і білий. Носити ультрамодну сумку можна через плече або як клатч. Це ідеальне доповнення до офісних брючних костюмів чи невимушеного повсякденного різноманітного вбрання. Аксесуар цей пасує буквально до всього — від самих легких літніх суконь до кількашарових демісезонних аутфітів. А головне, не має значення, у що взуватися. Універсальні кросівки, масивні чоботи, елегантні ботильони, грайливі човники будуть однаково вдалим вибором. Хіба це не щастя? 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
Меблі

Меблі

Меблі