Завантаження ...
banner
banner

Чи варто вибрати на подарунок сувенірні нарди

Вибір подарунка дорогій людині — процес захопливий, але водночас і складний, адже треба купити щось оригінальне, корисне та вишукане. Ваш презент має потішити винуватця урочистості й виділитися з безлічі інших подарунків. Нарди ручної роботи — дуже вдалий вибір. Настільна гра, яка ще в давні часи прийшла до нас зі Сходу, і досі має величезну популярність. Це не тільки гарний спосіб провести дозвілля, а й цікава прикраса інтер’єру.

Кому які нарди дарувати

Гру можна презентувати близькому другу чи родичу на день народження, керівникові на професійне свято, діловим партнерам на згадку. Вручивши ексклюзивні сувенірні нарди, ви підкреслите повагу до людини та свою небайдужість до неї. Обирати стиль оформлення дошки краще з урахуванням інтересів одержувача презенту:
  • Чоловікам сподобаються довгі нарди з лаконічним сучасним дизайном. Придивіться до екземплярів у шкіряному кейсі у вигляді валізки.
  • Жінкам краще купити елегантний набір, прикрашений розписом олійними фарбами чи сусальним золотом. Найдорожчі екземпляри гри на подарунок інкрустуються коштовним камінням.
  • Оптимальний варіант для дітей та підлітків — дерев’яні довгі чи короткі нарди з різьбленням. Їх зручно брати із собою до друзів, аби влаштовувати дворові турніри.
  • Мандрівникам підійдуть легкі набори невеликого розміру. Один комплект може складатися одразу з декількох ігор.
Універсальні нарди на подарунок для кожного справжнього українця — вироби з патріотичною символікою. Майстри прикрашають дошки тризубом, старовинними орнаментами чи розфарбовують у синьо-жовті кольори.

Де придбати подарункові нарди в Україні

Найцінніші презенти — ті, у пошук яких вкладено душу. Ідеально, якщо річ виготовлена в єдиному екземплярі під замовлення. Тоді її унікальність точно не залишить байдужим майбутнього власника. Найкращим вибором стануть колекційні нарди у подарунок від fama.ua. На сайті представлені ексклюзивні набори преміум класу від відомих виробників, які ви не знайдете у вільному продажу. Це справжні витвори мистецтва, що будуть передаватися в родині з покоління в покоління як сімейна реліквія.

Щоб купити нарди в інтернет-магазині FAMA, оформлюйте замовлення онлайн у будь-який час доби. Якщо потрібна консультація, зателефонуйте менеджерам, які нададуть вичерпну інформацію про товар та порадять оптимальний варіант набору на подарунок, враховуючи ваш бюджет. Доставка сувенірної продукції по місту Київ безкоштовна. Кур’єр привезе посилку за вказаною адресою у зручний час. В інші міста України настільні ігри відправляються «Новою Поштою». Оплата приймається готівкою, накладним платежем та через систему LiqPay. Постійні клієнти отримують приємну знижку вже з другої купівлі.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: