Завантаження ...
banner
banner

Цукрова вибухівка з фруктами та шаленими винагородами у Sugarlicious EveryWay від Red Tiger Gaming

Класична тема фруктів є дуже популярною у всесвіті гемблінгу, але у поєднанні з інноваційними функціями, вона додає більше вражень. Таким чином, 23 листопада Red Tiger Gaming презентувала нову консоль з механікою Мегавейс, де потрібно збирати цукрові фрукти в обмін на подарунки. Вона є не поганим варіантом серед слотів, випущених напередодні Різдва. 

Всередині гри знаходиться сітка з 6 котушок, у яких може відчинятися від 2 до 7 символів. При цьому, тут залучено 117 649 способів отримання винагород. Та, попри мінливу математичну модель, Sugarlicious EveryWay здатний запропонувати до х12 864 у якості джекпота. Випробувати машину можна у Віп Казіно, де для запуску демо-версій реєстрація не потрібна. 

Щоб взяти участь у полюванні на “цукрову бомбу”, потрібно внести лише 0.20 - 6 монет на раунд. Після цього, гравці отримуватимуть каскадні виплати за збіги 2-6 позначок. Більш того, стати власниками великих призів можливо завдяки ланцюговим реакціям, цукровим вибухам та бонусним обертанням.

Загальні відомості про слот

Під час першого відвідування Sugarlicious EveryWay, гравці побачать різні солодощі в оточені блакитного неба та кількох хмаринок. Також, тут рухаються мильні бульбашки, поки не зникають у верхній частині поля. Також, гра доступна для смартфонів, пропонує винагороди за такі комбінації:

  • 10, J, Q, K і A, х0.05 - х0.4;
  • Вишня, х0.1 - х0.6;
  • Слива, х0.1 - х0.8;
  • Лимон, х0.1 - х1;
  • Грейпфрут, х0.1 - х2.5;
  • Кавун, х0.2 - х10;
  • Чотири жовті зірки - скатер.

Ланцюгові реакції, або каскади діятимуть щоразу, коли гравці здобуватимуть одну з цих комбінацій. Виграшні позиції зникатимуть, звільняючи місце для нових зображень. А, сам процес триватиме доти, поки не закінчаться виграшні ланцюжки.

Бонусні функції та додаткові можливості Sugarlicious EveryWay

Разом з каскадною механікою та функцією Мегавейс, ця розробка пропонує ще кілька цікавих модифікаторів. В першу чергу, це раунд “Цукрової бомби”, який має можливість збільшити загальний профіт від х2 до х100. Так, якщо під час виграшного спіна виникають відповідні символи, всі їхні коефіцієнти складаються й додаються до загального виграшу.

Також, вигідною є можливість запуску безкоштовних раундів, яка надає три різні варіанти. Таким чином, за появу 4, 5 або 6 скатерів, гравець отримає 10, 12 чи 14 фріспінів. Більш того, раунд можливо продовжити, якщо знову отримати певну кількість символів Розкиду. Тож, 3 - 6 осередків мають змогу додати 5 - 8 безкоштовних раундів. 

Додатково, гравці мають можливість купити бонуси. Найдешевшим варіантом є “Цукрова бомба” за х25 від ставки. Більш витратною є купівля фріспінів - х80 з рандомною кількістю “вільних” раундів. 

Попри популярну тему, Sugarlicious EveryWay переносить гравців у казковий всесвіт, де можливо все. Завдяки інноваційній механіці EveryWay та великому призовому фонду, тут можна заволодіти ключами від королівства. Більш того, гра доступна для будь-яких пристроїв у безкоштовному форматі. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: