Завантаження ...
banner
banner

Починаємо з нуля: творчі ідеї для бізнесу

Мрієте заробляти із задоволенням, і нарешті забути про нудний офіс? Відмінно вас розуміємо. Поговоримо про те, з чого можна розпочати власний бізнес, якщо ви цікавитеся вишиванням чи фотодруком. А також розкажемо, як у цій справі вам допоможуть промислова вишивальна машина з програмним керуванням і термопрес. Зібрали оригінальні ідеї бізнесу з нуля, які вам сподобаються!

dyGMAQ2ApwUdQg_NJ-fiDP2OWNAxsqx3b2R2ZQj4aiQhNE80eBvUVPNO2GWR5FuGq7Arg6aRXMyfhaVq8oSd6eFEJGhbxl-GUCw-4ZS0XJKA-NUZeUFQAESM60gkrNwO_yXaeZl04FnY06vXHDqh8Jk

Свіжі ідеї бізнесу: ТОП-5

Вишивка портретів

Портрет — чудовий подарунок близьким, колегам або самому собі. Особливо, якщо він виконаний у креативному стилі. Для вас же, вишивка портретів — це можливість почати заробляти "тут і зараз". Розпочати такий бізнес можна вдома: вам знадобиться лише вишивальна машинка та трохи вільного часу. Щоб напрацювати собі портфоліо, виконайте кілька замовлень безкоштовно: для друзів і знайомих. 

Друк на текстилі 

Сувеніри з фотодруком доволі популярні. Сімейні фото, логотипи компанії, цікаві написи — все це можна наносити на футболки, сумки, світшоти за допомогою термопреса. Сучасні пристрої дають змогу виконувати принт легко, швидко: вони мають програмне управління. 

Вишивка дитячого одягу

Одяг для наймолодших має бути не тільки зручним, а й красивим. Тому батьки із задоволенням замовляють вишиті вбрання для своїх малюків. Вручну або на машинці, ви можете створювати оригінальні вбрання, які відрізнятимуться авторським стилем. А задоволені покупці будуть звертатися до вас ще і ще. 

Zx1GO1smtd0TAulbMsmyL8qFmeZjoTN3Zgg7ZaqiR45XFe4UT0pG8vwt0fGHuYSawzlhPspI-7yRV-_gDAWV1EkwXKsWyGFggjrYb8n1OjT2oYMv4CZFxJ9nfFfAsaxsiGIBrfWA9RGT-pt67pXrAvg

 А задоволені покупці будуть звертатися до вас ще й ще. 

Створення авторського посуду

Посуд із фотопринтом — це актуально завжди. Ви можете друкувати на тарілках і чашках:

  • фото ваших клієнтів;
  • авторські малюнки;
  • логотипи та слогани компанії;
  • оригінальні написи.

Ідей існує безліч. Головне завдання — знайти саме ту, яка сподобається вашим клієнтам і буде унікальною на ринку. Бажаємо в цій справі натхнення!

Вишивка сувенірів

Вишитий сувенір — подарунок, сповнений любов'ю та особливим теплом. Ви можете створювати найрізноманітніші презенти з орнаментом:

  • скатертини та серветки;
  • подушки;
  • абажури для ламп;
  • сумки та багато іншого.

В інтернеті ви можете знайти багато готових ідей. Але краще, звичайно ж, запропонувати що-небудь оригінальне: те, що приємно здивує ваших клієнтів. Наприклад, ви можете виготовляти сувеніри в стилі Прованс або радувати покупців мінімалістичною вишивкою, яка зараз особливо актуальна.

Дякуємо за свіжі ідеї для малого бізнесу та допомогу зі статтею компанії Рікома — офіційному представнику американської корпорації з виробництва професійного та промислового вишивального обладнання "Ricoma International Corporation".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: