Завантаження ...
banner
banner

Вибираємо чоловіче та жіноче взуття на зиму разом з магазином INTERTOP

Зима - це час, коли кожен крок набуває особливого значення, а обране взуття стає невід'ємною частиною комфорту та стилю. Вибір правильного зимового взуття - це завдання, яке стоїть перед кожним з нас. Магазин INTERTOP пропонує великий вибір якісного та красивого чоловічого й жіночого зимового взуття за хорошими цінами.

Яке жіноче взуття буде теплим та зручним в зимову пору?

Жінки завжди дуже вимогливі до підбору взуття, адже воно має бути не тільки теплим, а і відповідати їхньому стилю на кожен день. Розглянемо декілька типів взуття, які можуть виправдати їхні вимоги:

  1. Черевики на основі утепленого матеріалу. Часто вони виготовляються з натуральної шкіри, чи штучних матеріалів оброблених для водонепроникності. На даний час дуже популярні угги на товстій підошві або дутіки жіночі, які на ніжках виглядають дуже стильно, а носити їх максимально комфортно.
  2. Ботфорти та високі черевики. Надають додатковий захист від холоду, закриваючи нижню частину ніг і гомілок. Можуть бути виготовлені з натуральної замші, чи шкіри з водонепроникним ефектом. Таке взуття буде візуально робити ноги довшими та ідеально підійде для тих, хто любить носити сукні та спідниці.
  3. Утеплені ботинки на підборах. Чудовий вибір для офісних образів, який забезпечує тепло за рахунок хутрового наповнювача.
  4. Зимові кросівки. Ідеальний варіант для тих, хто любить максимальний комфорт та носить взимку утеплені спортивні костюми. Таке взуття часто має протектори на підошві, що захищає від ковзання на обледенілих поверхнях.

Важливо також вибрати правильний розмір взуття для забезпечення комфортної посадки та зручності під час ходьби. 

Як вибрати чоловіче зимове взуття?

Для чоловіків, на відміну від жінок, стильність відходить на задній план, в першу чергу увага приділяється теплу та практичності. Обираючи черевики зимові чоловічі, варто звернути увагу на такі речі як: 

  • Зверніть увагу на тип утеплення. Найпоширенішими матеріалами є шерсть, фліс або тепла синтетична ізоляція, вони забезпечують ефективну теплоізоляцію.
  • Матеріали верху також мають значення. Натуральна шкіра відмінний вибір для зимових черевиків. Вона має водонепроникні властивості і дозволяє ногам "дихати". Якщо обираєте штучний матеріал, впевніться, що він водонепроникний та має додатковий захист від снігу та дощу.
  • Однією з ключових характеристик є наявність глибокого протектора на підошві. Це забезпечить кращий захист від ковзання по снігу чи льоду. Резинова підошва забезпечить хороше зчеплення і довговічність.
  • Обирайте правильний розмір, враховуючи можливість носіння теплих носків. Важливо, щоб черевики не були ані занадто великими, ані занадто вузькими, щоб уникнути тертя та дискомфорту.

Якісне взуття від магазину INTERTOP буде зберігати тепло вашим ногам всю зимову пору, а якість та стиль не залишаться без уваги оточуючих.


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: