Завантаження ...
banner
banner

Плитка з травертину: де і чому її варто використовувати?

Обираючи матеріал для мощення чи оздоблення стін доведеться проаналізувати величезну кількість доступних на ринку матеріалів. Вони відрізняються експлуатаційними показниками, ціною, зовнішньою привабливістю тощо, тому зробити вибір доволі складно. Як правило, матеріал, який є доступним за ціною прослужить недовго, а якщо строк служби буде прийнятним, то зовнішній вигляд буде залишати бажати кращого тощо. Тому тут кожному необхідно буде самостійно визначитись із пріоритетами для себе. Одним із найбільш цікавих варіантів через призму співвідношення ціни, якості та привабливості є плитка з травертину. Цей матеріал для оздоблення є доволі популярним сьогодні й може використовуватись як для зовнішніх, так і для внутрішніх робіт. 
 

Чому варто звернути увагу саме на травертин?

      Травертин відомий світові ще з часів Стародавнього Риму, і вже тоді його широко використовували для оформлення багатих інтер'єрів, коли необхідно було підкреслити розкішний зовнішній вигляд споруди, підкреслити особистість власника тощо. Мозаїчний візерунок готового елементу приміщення виходить в міру яскравим і візуально незвичайним. В той же час травертин дозволяє “грати з ним”. Якщо вам потрібно наситити орнамент різними тонами, то можна окремі модулі зафарбувати. Тому плитки з травертину можна використовувати для організації зони біля басейну, оформлення фартуху на кухні, організації зони біля каміну тощо. 

Також вже в ті далекі часи люди оцінили його:

  • гарний експлуатаційний ресурс. Травертин характеризується чудовою міцністю порівняно з іншими матеріалами. Також він добре витримує механічні навантаження та температурні коливання. Саме тому плитку з травертину використовують як для облицювання стін, так і для мощення підлоги;

  • простоту у догляді. Якщо покриття з травертину забрудниться, то його легко можна дуже легко очистити за допомогою м'якого миючого засобу, можна використовувати навіть простий мильний розчин. Проте варто не забувати про те, що використання абразивів є недопустимим, адже є ризик пошкодження поверхні - подряпини точно не прикрасять приміщення;

  • простоту укладення плиток. Цей момент впливає на строки виконання робіт та на ціну робіт у разі, коли до роботи приступають професіонали.

Де можна купити плитку з травертину?

Замовити плитку з травертину на кращих умовах краще за все в магазині decorstonehub. Він пропонує кращі умови для оформлення замовлення. Магазин може похизуватись цілою низкою переваг, зокрема: високою швидкістю комплектації замовлення та його відправки клієнту, доступними цінами на ринку, наявністю широкого асортименту товарів тощо.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: