Завантаження ...
banner
banner

Зручні, міцні та функціональні: якими повинні бути гаражні ворота?

Сьогодні виробники пропонують великий вибір гаражних воріт. Кожен тип має свої особливості. Важливою є не тільки ціна воріт у гараж, а й функціональність, міцність виробу. Часто захисна конструкція може просто не підійти з технічних причин. Тоді доведеться шукати альтернативу.

h5Ch6vWVOPZvTBKTpEmr27HdMb6udJ4ijcC26XiRjFo5DYEmQGzN6b_HG3lHyTrZ613R9uo-fLP6Dbv4B-dAzciqikErrtkrM3AYldLtM8Gp3Vsy8Wd4KqJePhJMkDLGGuHbpcdqQN_qoZvvzXV86Sw

Німецька компанія Hörmann пропонує великий вибір воріт для гаражів і не тільки. Виробник має великий досвід роботи, приділяє увагу найменшим деталям, тому ви можете бути впевнені у міцності і якості усіх конструкцій.

Такі гаражні ворота, купити які можна онлайн, не тільки захистять транспортний засіб і майно від небажаних гостей, а й дозволяють підтримувати оптимальну температуру у приміщенні, доповнюють загальний вигляд подвір’я. У каталозі є сучасні конструкції, оснащені системами автоматизації, які можуть працювати тривалий час без збоїв та не потребують ремонту.

Особливості вибору воріт: що варто врахувати?

Плануєте купити ворота для гаража? Зверніть увагу на такі нюанси:

  • Тип воріт. Офіційне представництво компанії Hörmann в Україні пропонує різні типи воріт: підйомно-поворотні щитові Berry, гаражні секційні ворота та рулонні RollMatic. Не знаєте, які ворота вибрати? Зверніться до менеджерів компанії. Вони допоможуть підібрати варіант відповідно до ваших потреб і бюджету, допоможуть оформити замовлення. У продажу є й автоматика для воріт.
  • Спосіб оформлення. Великий вибір дизайнів та кольорів, тому навіть дуже вимогливі клієнти можуть обрати щось для себе.
  • Захист від корозії. Якщо ви будете встановлювати ворота у місці, де підвищена вологість, то варто обрати варіант із захистом від корозії.
  • Система відкривання. У продажу є ворота з ручною та автоматичною системою відкривання. Такі ворота дуже зручні, їх можна відкривати та закривати без зайвих зусиль.
  • Вартість. Ціна воріт відіграє важливу роль, адже це покупка не один місяць. Обирати найдешевший варіант точно не потрібно. Але і на варто переплачувати. Співвідношення ціни і якості — це про продукцію німецького виробника. І яскраве підтвердження цього — відгуки різних користувачів. За допомогою спеціальної форми на сайті можна розрахувати вартість воріт під необхідний розмір.
  • Гарантія виробника. Перед покупкою варто з’ясувати, чи є гарантія на ворота. Компанія Hörmann на всі види воріт пропонує офіційну гарантію 10 років.

bUaRSye_0Rr8UVU7CazXwNv1cCVC6EGi8fMLkQBUF3FSW7iEQa2X3QZ4_h0Y5QYtkR6eQQOPvVHWZFF_i6znkMVpiA8uOSQUYSysYdCMLq68T6tMH9MSgiG-6e2EKvvShn3KzUKaQyaDb1YtRuWe8Aw

Чому варто обрати продукцію Hörmann?

Шукаєте міцні ворота, які не втратять своїх характеристик та привабливого вигляду навіть через роки? Вдалий вибір — ворота Hörmann та автоматика для гаражних воріт. Ціна воріт приємно здивує, як і якість та швидкість обслуговування. Під час виробництва підприємство дотримуються світових стандартів безпеки. Тут усунено ризик випадкового обриву полотна чи навіть защемлення пальців. А спеціальний комплекс протизламних механізмів блокує доступ зловмисників.

Крім того, ворота — дуже універсальні й підходять для різних прорізів, просто і швидко встановлюються. Якісне герметичне ущільнення по периметру дозволяє зберегти тепло у будівлі. Особливо актуально це, якщо гараж використовують як частину будинку.

Без сумніву, ворота Hörmann — це якість, функціональність та стиль. І надійна інвестиція на роки. Переконайтеся в цьому і ви! 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: