Завантаження ...
banner
banner

Куди можна вирушити використовуючи тури вихідного дня

Більшість працівників з нетерпінням очікують дати чергової відпустки, коли можна забути про робочі будні та зовсім змінити буденну атмосферу, насолоджуючись відпочинком на морі, в горах чи подорожуючи різними країнами світу. Водночас сучасні реалії дозволяють скористатися будь-яким тривалим вікендом (до суботи та неділі часто додається ще один вихідний день, а інколи можна долучити до вихідних днів зароблені два-три відгули) та вирушити в пошуках нових вражень не чекаючи щорічної відпустки. Відпочити та набратися нових сил та неймовірних вражень можна, використовуючи, зокрема, тури в Карпати з Полтави, які організовує туристична агенція «Атлант Тур».

Куди сьогодні можна вирушити в нетривалу відпустку

Відпочивати потрібно не тільки влітку, вирушаючи на 8-10 днів на море, але й в будь-який зручний для цього час. Менеджери туристичної агенції, після отримання замовлення від клієнта, впродовж максимально короткого часу запропонують йому на вибір декілька варіантів відпочинкових турів тривалістю три чи більше дні, під час яких можна:

  • скуштувати неймовірну смачну каву в кав’ярнях Львова та прогулятися його старовинними вуличками;
  • побувати на Карпатських вершинах або пройтися алеями Софіївського дендропарку;
  • відвідати середньовічні замки у Кам’янці-Подільському, Ужгорода чи Мукачево.

Скориставшись турами вихідного дня можна розвантажити голову від тяжких думок бодай на декілька днів, отримати багато позитивних емоцій та неймовірних вражень, набратися сил та енергії задля досягнення нових професійних вершин та здобутків. Найбільш популярними є тури вихідного дня в Карпати, в тому числі, як варіант проведення вихідних для закоханої пари, святкування дня народження одного з працівників офісу, де збереться невелика компанія колег по роботі чи для відзначення чергової річниці заснування фірми, де галасливий корпоратив можна провести на базі відпочинку високо в горах.

Чому варто вирушити в Карпати не кілька днів

На сьогодні територія західних областей нашої держави є більш-менш безпечною, саме тому більшість відпочивальників зимою вирушають на відпочинок в Буковель, Драгобрат чи Славське, де обладнані гірськолижні траси (тільки на Буковелі для любителів катання на лижах, санчатах чи сноубордах обладнано більше 60 гірськолижних трас).

Для любителів релаксу в басейнах з мінеральною водою, які працюють круглорічно, туристична агенція організовує тури вихідного дня на Закарпаття, де відвідувачів радо прийме відпочинковий комплекс «Жайворонок» у місті Берегове або басейни в Косино.

Вирушайте у незабутню подорож до Закарпаття та відкрийте для себе принади цієї прихованої перлини, яка чекає на дослідження.Подаруйте собі незабутні враження, замовивши тури на сайті компанії «Атлант Тур»або за телефонами (093) 691-85-28 або (096) 062-03-29.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: