Завантаження ...
banner
banner

Як вигідно продати свої товари державі

Співпраця з держзамовниками є безпечним та альтернативним способом реалізації продукції як для масштабних компаній, так і для малого бізнесу та підприємців. Ви можете обрати різні варіанти продажу своїх товарів державі, як, наприклад, участь у тендерах або встановлення партнерських відносин з державними посередниками, але ми пропонуємо найбільш легкий та швидкий шлях — стати постачальником на державному маркетплейсі. 

Наприклад, Прозорро Маркет був створений як зручна альтернатива класичним публічним закупівлям. Головною його перевагою для постачальників є те, що не потрібно витрачати час на підготовку тендерної пропозиції — достатньо лише розмістити свої товари на віртуальній вітрині, і замовники самі будуть їх знаходити.

Що можна виставляти на продаж у Prozorro Market

На маркетплейсі присутні різні категорії товарів:

  1. Харчові продукти: фрукти, овочі, м'ясопродукти, кондитерські вироби та багато іншого.

  2. Товари для офісу: папір, канцелярські товари, техніка тощо.

  3. Комп'ютерне обладнання: ноутбуки, комп'ютери, принтери, серверне устаткування.

  4. Меблі для дому та офісу: столи, стільці, шафи, крісла та інше.

  5. Одяг та взуття: від спецодягу до вбрання для різних сфер діяльності.

  6. Фармацевтична продукція: лікарські препарати, розчини для ін’єкцій, вакцини та інше.

Каталог постійно розширюється, залежно від потреб ринку, тож з актуальним переліком товарів, які мають попит серед державних замовників, ви можете ознайомитись на прозоро маркет смарттендер. Тим більше, що віднедавна, згідно з рішенням Кабінету Міністрів України, Prozorro Market стає обов’язковим для держзакупівель певних харчових продуктів

В чому особливість електронного каталогу

Prozorro Market має інтуїтивно зрозумілий та комфортний для користувачів інтерфейс і розроблений по типу маркетплейса, завдяки чому здійснювати продажі на ньому можна так само легко, як і через популярні інтернет-магазини. Електронний каталог забезпечує доступ до більш ніж 10 000 державних покупців, що дозволяє кожному продавцю знайти свою цільову аудиторію та укладати успішні угоди без зайвих затримок. 

Крім того, участь в торгах на Prozorro Market сприяє підвищенню довіри до вашого бізнесу серед державних замовників, оскільки маркетплейс гарантує відкритість  на всіх етапах укладання угод. Для покращення взаємодії із покупцями кожен постачальник може отримати підтримку та консультацію з усіх питань, пов'язаних з продажами, від персонального менеджера SmartTender. 

Долучитись до е-каталогу легко: треба пройти процедуру реєстрації та підтвердити свою кваліфікацію за допомогою документів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: