Завантаження ...
banner
banner

Рулонні штори День-Ніч: для чого потрібні та які переваги включають

Можливості регулювати рівень освітленості у класичних рулонних штор практично немає, вони можуть експлуатуватися лише у двох положеннях – відкрито та закрито. Можна відкрити наполовину полотно, але це не зовсім зручно. Для того, щоб усунути цей недолік, були вигадані рулонні штори День Ніч, які також чудово доповнюють інтер’єр кімнати або офісу.

Види

Вони можуть бути двох видів:

  • Подвійні рулонні штори. Це касетна система, в якій використовуються два різні полотна, одне щільніше, з ефектом блекаут для використання в нічний час, а інше напівпрозоре, для використання в денний час.
  • Рулонні штори "зебра". У них теж передбачено два полотна, але обидва пошиті зі смуг ступенем прозорості, що чергується. Поєднуючи світлі смуги можна отримати м'яке, розсіяне світло, а вночі пересунути полотна відносно один одного, поєднавши темні смуги, тоді ви отримаєте ефект блекаут - повного перекриття потоку світла.

Таким чином, поєднуючи полотна та смуги, ви можете домагатися різних ефектів освітленості – повне затінення, розсіяне світло, повне або часткове перекриття виду з вікна. Тканина для рулонних штор має брудозахисне та водовідштовхувальне просочення, а вибір кольорів та відтінків величезний, щоб створювати більш нейтральні та спокійні інтер'єри для спальні, вітальні, або створювати яскраві колірні акценти для кухні, дитячої.

За типом монтажу рулонні штори День Ніч також можуть бути відкритими та закритими.

Переваги використання рулонних штор для вікон

Кожен предмет, який ми купуємо в квартиру, чи офіс має свої значні переваги і рулонні штори День Ніч не виключення. 

  • Рулонні штори дають вам повний контроль над рівнем світла та приватності у вашому приміщенні. Ви можете легко налаштувати їх для створення різних атмосфер - від повного затемнення до прозорості, в залежності від ваших потреб і настрою.
  • Виглядають стильно і сучасно, що додає елегантності будь-якому інтер'єру. Вони також працюють ефективно і займають мінімально місця, що особливо важливо в невеликих приміщеннях або кімнатах з обмеженим простором.
  • Завдяки можливості регулювати проникнення світла, рулонні штори можуть допомогти підтримувати оптимальну температуру у приміщенні. Це дозволяє заощаджувати на опаленні в холодний період і на кондиціонуванні повітря влітку, що робить їх енергоефективним рішенням для вашого дому або офісу.

Рулонні штори День Ніч є не лише стильним елементом декору, але й практичним рішенням для вашого приміщення. Багато користувачів залишають про них лише позитивні відгуки та відмічають, що вони дуже прості у догляді, тому купуватимуть їх ще не один раз.


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: