Завантаження ...
banner
banner

Як швидко та без проблем зареєструвати бізнес в Англії чи США

Реєстрація бізнесу за кордоном дозволяє його власникам розраховувати на опанування нових ринків збуту товарів чи послуг з одночасним можливим зниженням податкового тягара, забезпеченням належної конфіденційності власників компаній чи фірм та максимальним захистом їхніх активів. Для того, щоб зареєструвати компанію у Великобританії, США чи в країнах Європейського Союзу варто скористатися послугами компанії Nexus, фахівці якої допоможуть зареєструвати за кордоном юридичні фірми різних організаційно-правових норм, включно з компаніями з обмеженою відповідальністю (LTD), товариствами з обмеженою відповідальністю (на кшталт всесвітньо відомої Amazon та партнерствами за участю фізичних та юридичних осіб (LLP).

Що входить в перелік послуг з реєстрації фірм за кордоном

Використання послуг компанії Nexus дозволяє клієнтам обрати оптимальну юрисдикцію для реєстрації власного бізнесу за кордоном та вибрати найбільш прийнятний варіант організаційно-правової форми, включно з вартістю та вимогами щодо розміру статутного внеску (капіталу) майбутньої компанії, можливими ставками корпоративних податків та особливостями складання податкової та фінансової звітності.

Послуги компанії полягають в організації практичної частини реєстрації бізнесу включно з:

  • підготовкою відповідного пакету документів, які мають відповідати законодавчим нормам країни, де буде проходити реєстрація;
  • повним супроводом процесу на всіх реєстрації документів та оперативним вирішенням бюрократичних неузгоджень чи проблем;
  • наданням допомоги в розробці установчих документів фірми чи партнерства та відкриттям рахунків в одному чи декількох іноземних банках. 

Після того, як реєстрація компанії в Америці чи в іншій країні завершена, компанія, за погодженням з клієнтом може перебрати на себе функції з бухгалтерського обслуговування створеної фірми, реєстрації торгової марки чи юридичного супроводу договорів.

Які переваги реєстрації бізнесу за кордоном

Реєстрація компанії в Англії зазвичай триває від 5 до 10 днів і для її успішного завершення клієнтам компанії Nexus належить заповнити графи відповідної анкети, вказавши варіанти з можливою назвою нової фірми та зробивши опис діяльності, якою буде займатися новостворена компанія. Також клієнт повинен надіслати скановану копію паспорту разом з селфі, зробленим на фоні сторінки паспорту.

Ведення бізнесу та реєстрація компаній під ключ в Англії чи США значно підвищує статус його власників та підвищує інтерес бізнес-партнерів і контрагентів. Також форми щорічної звітності в поєднанні з лояльністю податкових та фіскальних органів сприяють комфортному та прогнозованому веденню бізнесу в цих країнах.   

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: