Завантаження ...
banner
banner

Як отримати мікропозику в день запиту — прості умови на Finsfera

Мікропозика — це невелика сума грошей, яку ви можете отримати на Finsfera у будь-якій складній фінансовій ситуації. Цей вид позики має кілька переваг, адже кошти можна отримати швидко — просто в день запиту та без складної підготовки.

Які характерні особливості мікропозики

Мікропозики мають кілька характерних особливостей, які відрізняють їх від традиційних видів кредитування.

  • Невелика сума. Однією з основних особливостей мікропозики є невелика сума, яку позичають. Це зазвичай помірні суми в кілька тисяч гривень, достатні для невеликих фінансових потреб, серед яких оплата медичних послуг, покупка обладнання для розвитку малого бізнесу або витрати на освіту.
  • Короткий термін погашення. Мікропозики зазвичай мають короткий термін погашення порівняно з традиційними позиками. Це дозволяє позичальникам швидко погасити борг й уникнути накопичення великих сум відсотків.
  • Мінімум документів. Оскільки мікропозики надаються широкому колу людей, вони орієнтовані на швидку видачу. Саме тому для отримання коштів не потрібно збирати велику кількість документів. Для оформлення договору достатньої надати декілька ідентифікаційних даних про свою особистість.

Швидкість отримання грошей — головна перевага

Обираючи установу для отримання кредитування — банк чи МФО, варто одразу відмітити головні відмінності умов кредитування:

  • Банк. Для банку потребується підготувати довідки з місця роботи, мати офіційне працевлаштування, іноді важливо пройти співбесіду або розмову із співробітниками для узгодження кредиту.
  • Finsfera. Співпраця з Finsfera https://finsfera.ua/ більш автоматизована та швидка. Всі процедури з оформлення позики проводяться онлайн, просто с телефона або компьютера. Вам не потрібно мати офіційне місце роботи та готувати довідки про свої доходи. Оскільки ми надаємо невеликі суми коштів, для погашення позики достатньо мати будь-яке стабільне джерело доходу.

Як швидко оформити позику

Для отримання кредитних грошей вам не потрібно їхати до офісу нашої компанії, ви можете зробити це віддалено з будь-якого міста України. Для подачі заявки перейдіть на наш сайт та створіть особистий кабінет клієнта. В ньому введіть номер телефону, поштову електронну адресу та заповніть інші дані про себе. Все це необхідно для швидкої перевірки вашої особистості та укладання договору.

Процес ухвалення рішення щодо надання мікропозики займає близько 15 хвилин. Ви отримаєте повідомлення про ухвалення на телефон й можете одразу перейти до підписання договору, що також можна зробити віддалено. Після цього ви отримаєте позику на свою картку — дуже просто та швидко. 

Finsfera працює на прозорих умовах, й ви завжди можете прочитати взірець договору на сайті або отримати телефонну консультацію по номеру гарячої лінії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: