Завантаження ...
banner
banner

В чому переваги використання пакета Google Workspace

В часи, коли кожна компанія чи фізична особа-підприємець використовує в роботі комп’ютери та серверне обладнання вкрай важливим є питання збереження інформації на жорстких дисках, особливо в часи планового чи позапланового відключення електроенергії. Надійний та ефективний захист даних для google workspace передбачає використання набору хмарних програмних продуктів, які не тільки допомагають пришвидшити та оптимізувати робочі процеси з використанням комп’ютерного обладнання, але й гарантують надійний захист інформації, що міститься на жорстких дисках. Крім того, використання хмарного сховища дозволяє отримання потрібної інформації (за умови наявності відповідного паролю чи логіна) з будь-якої точки та незалежно від розташування робочого обладнання.

Які переваги надає використання хмарного сховища  

Після придбання пакета Google Workspace клієнти відразу отримують доступ до корпоративної пошти Gmail, що буде містити посилання на домен користувача в кінці електронної адреси та дозволятиме цілком безпечно обмінюватися меседжами з використанням Hangouts Chat з іншими користувачами хмарного сховища та з особами поза межа сховища, в тому числі шляхом проведення відеоконференцій.
Крім того, використання хмарних продуктів Google Workspace дозволяє користувачам:

  • самостійно створювати нові сайти та додатки, використовуючи найбільш поширені та ефективні конструктори сайтів;
  • отримати зручну у використанні адмін-консоль, яка дозволяє за потреби вносити зміни в настройки, здійснювати контроль за роботою комп’ютерних пристроїв та мобільних гаджетів задля забезпечення належної безпеки даних;
  • використовуючи календар, здійснювати ефективне планування командної роботи.

Деякі особливості Google Workspace

Використання Google Workspace, як повідомляє сайт mccloud.ua, є гарантією цілковитої безпеки файлів, які зберігаються в хмарному сховищі. Водночас доступ до сховища можуть мати всі уповноважені особи, які в онлайн режимі можуть здійснювати редагування документів, виконувати різноманітні презентації, складати громіздкі таблиці, в тому числі з використанням готових Google форм.
Крім того, власник файлів чи уповноважена ним особа може обмежити коло осіб, що мають доступ до файлів чи до їх копіювання або роздруківки. Всі зміни, які внесені в файл в офлайн режимі, будуть обов’язково збережені відразу ж, як відновиться з’єднання з мережею Інтернет.    

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: