Завантаження ...
banner
banner

Дім престарілих у Львові — найкращий варіант для кожної української сім'ї

Українці та українки вікової групи 65+ здебільшого мають багато проблем зі здоров'ям. Насамперед це захворювання серцево-судинного спектру (їх загострення — інсульт, інфаркт), цукровий діабет, злоякісні та доброякісні новоутворення (онкологія, рак), порушення хребта, ЧМТ (черепно-мозкова травма), перелом шийки стегна та багато іншого. Вочевидь, що чим більше хронічних захворювань, тим швидше гострий напад і ускладнення згодом. Люди з особливими потребами, що досягли поважних років, вимагають до себе особливого ставлення та постійної уваги. Далеко не завжди в домашніх стінах вони отримують те медичне, побутове та гігієнічне обслуговування, на яке вони заслуговують. Тільки геронтологічна установа зробить для людей похилого віку якнайкраще все, що їм потрібно для повноцінного життя. Дім престарілих у Львові — найкращий варіант для кожної української родини, яка проживає у регіоні Львівська область. Низька ціна послуг у ньому вдало для постояльців поєднується з високим професіоналізмом персоналу, а досвідчені фахівці із незмінно високим результатом здійснюють програми реабілітації.

Будинок для літніх людей (Львів) — це реабілітація після інсульту, інфаркту, операції та травми

Для людей похилого віку, які пережили ішемічний інсульт, інфаркт міокарда або зіткнулися з іншими проблемами, програми реабілітації — це реальне відновлення та підвищення якості життя.

  • Фізична терапія: це комплекси, які допомагають пацієнтам відновлювати рухові навички, координацію та силу. Для людей похилого віку фізіотерапія, різноманітний масаж і ЛФК (лікувальна фізкультура) — відтворюють рухливість після інсульту або інших захворювань, зміцнюють м'язи, суглоби та координацію.

  • Мовна терапія: допомагає пацієнтам усунути дисфункції, покращити мовлення, розуміння мови та навички спілкування. У літніх людей інсульт або інші захворювання призводять до порушень мови і слуху, тому мовна терапія — важлива частина реабілітації.

  • Ерготерапія: це програма, яка допомагає пацієнтам відновити або покращити їх здатність виконувати повсякденні завдання, такі як одягання, прийом їжі, гігієнічні процедури та домашні обов'язки. Для людей похилого віку це особливо важливо.

  • Психологічна підтримка: літнім людям потрібна психологічна підтримка для того, щоб впоратися з емоційними наслідками інсульту або інших захворювань, таких як депресія або тривожність. Групова або індивідуальна психологічна терапія допоможе пацієнтам адаптуватися до нової життєвої ситуації і впоратися з труднощами, що виникають.

Ефективна реабілітація для людей похилого віку складається індивідуально і орієнтується на конкретні потреби та можливості. Рішення про те, які програми реабілітації потрібні, приймають спільно медичні фахівці, персонал, який обслуговує будинок для літніх людей (Львів), та родичі пацієнта.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: