Завантаження ...
banner
banner

В чому переваги використання паперової упаковки

Європейське законодавство суворо обмежує використання поліетиленових пакетів як для упаковки продуктів, так і для їх перенесення. Певні зміни щодо дотримання європейських екологічних стандартів внесені і в українське законодавство, які направлені на суттєве скорочення використання поліетиленової та пластикової упаковки з метою скорочення об’ємів шкідливих викидів в довкілля. Пластик та поліетилен можуть розкладатися в природних умовах понад 100 років, тому найбільш прийнятним варіантом для закладів торгівлі на сьогодні є паперова упаковка оптом, яка виготовлена з цілком безпечних для навколишнього середовища матеріалів, які швидко розкладаються під впливом вологи.

Різновиди паперової упаковки

Асортимент паперової упаковки, яку можна замовити оптовими партіями в спеціалізованому інтернет-магазині пакувальної продукції, включає різні за формою та дизайнерським оформленням пакети з цупкого паперу, включно з упаковкою з ручками та без них, пакетами-саші та крафтовими паперовими пакетами. Найбільш затребуваними та відповідно популярними є пакети з дном у формі прямокутника, які зазвичай використовують заклади громадського харчування на кшталт фаст-фудв та суші-барів, які торгують «на винос», аптеки та продуктові магазини. Такі види паперових пакетів відрізняються чистим дизайном і гладкою поверхнею, які відповідають стилю виробника чи його торговій марці/бренду.

В пакетах, що мають пласкі ручки, вдало поєднується висока міцність та водночас легкість. Такі види пакетів призначені для зручного та безпечного транспортування продуктів чи інших речей, є досить практичними та функціональними. Унікального шарму додають пакетам мотузяні ручки.
До найпростіших за формою та відповідно найдешевших паперових пакетів належать саші, які мають циліндричну форму. Даний вид паперових пакетів зазвичай замовляють в інтернет-магазині linkpack підприємства та заклади харчової, косметичної та фармацевтичної індустрії.

Якими перевагами володіють пакети з паперу

Для виготовлення крафтових паперових пакетів використовують сировину, отриману з повторно перероблених натуральних матеріалів, що сприяє покращенню екологічної ситуації. Крім того, до переваг використання паперової упаковки варто віднести:

  • абсолютну безпечність виробів, які не мають у своєму складі небезпечних для людини чи довкілля речовин в поєднанні з простотою виготовлення пакетів;
  • високі параметри повітропроникності паперових пакетів, що дозволяє овочам та фруктам під час перенесення «вільно дихати»;
  • абсолютну непрозорість пакету, вміст якого є недоступним для сторонніх очей.
За потреби на поверхню паперового пакету досить легко можна нанести будь-яку інформацію, яка слугуватиме одним з дієвих засобів реклами.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: