Завантаження ...
banner
banner

Як заробити на роздрібній торгівлі технікою та аксесуарами у 2024 році?

Інтернет робить ведення бізнесу значно простішим. Як мінімум, він дозволяє відмовитися від оренди приміщення для торгівлі та значно розширити коло потенційних покупців. Проте є виклики, які лишаються актуальними навіть для сучасного бізнесу. І в першу чергу це пошук надійних постачальників. Дужа важко знайти компанію, яка не лише запропонує якісне обслуговування та вигідні умови партнерства, а і матиме доволі широкий асортимент продукції. Техніка оптом Київ доступна на вигідних умовах у компанії 2win. 

Компанія пропонує безкоштовну доставку при замовленні від 150$, величезний асортимент товарів на складі та найнижчі ціни на ринку. Лишається лише визначитися зі списком покупок.

Чому саме електроніка та аксесуари до неї?

Обираючи нішу для ведення роздрібної торгівлі варто орієнтуватися на сучасні тренди та брати до уваги власні уподобання. Адже щоб продавати товар, треба розумітися на ньому.

Аксесуари для мобільних телефонів, годинників, планшетів та інших гаджетів мають великий попит. Сучасні електронні девайси стали буденністю для кожної людини. А щоб електроніка працювала якомога довше, їй треба догляд та маса різноманітних аксесуарів. Майже кожен сьогодні кілька разів на рік змінює чохол для телефона, хоча б раз встановлював захисне скло на нього. І чим більше гаджети будуть входити у наше життя, тим більший буде попит на товари для них.

Список товарів дуже великий. А отже у цій ніші можна знайти своє місце під сонцем та отримати перших клієнтів майже одразу після старту бізнесу.

Секрети успіху у роздрібній торгівлі

Коли ідея для бізнесу вже є, варто зосередитися на більш предметних речах. Перш за все треба продумати та сформувати бізнес-план. Вже на цьому етапі треба мати на думці хоча б одного постачальника. По-перше, це дозволить одразу врахувати умови співпраці, по-друге, ви зможете ще задовго до першого оптового замовлення визначити найбільш вдалі для вашого магазину товари. В бізнес-плані можна врахувати конкуренцію на ринку, визначити попит та провести додаткові дослідження, які дозволять зрозуміти, чи рентабельний цей товар для вас. І якщо розрахунки на папері матимуть позначку “+”, то можна переходити до тестування та купівлі першої партії товару.

Не менш важливо попрацювати над візуальною складовою. Навіть електроніку та товари для гаджетів купують спираючись не лише на характеристики. Перш ніж знайти товар, покупець знайомиться з візуалом сайту. І це знайомство має бути приємним. Тому варто знайти спеціаліста та разом з ним розробити макет сайту, продумати його функціонал. Якщо плануєте продавати у соціальних мережах, то попрацюйте над оформленням у єдиному стилі. Він має відчуватися у кожній публікації.

Коли постачальник вже є, і сайт готовий приймати відвідувачів, лишається лише розробити скрипти продажів та закупити рекламу. Перший пункт ігнорувати не варто. Маркетологи вже давно придумали, як краще та більше продавати. І цими знаннями варто користуватися.

Ну і куди ж без реклами. Тут обійтися без допомоги спеціаліста по рекламі або Смм-менеджера навряд вдасться. Він і рекламу налаштує і бюджет збереже. На старті саме ця людина допоможе з ресурсу з нульовою активністю зробити бізнес, що буде приносити прибутки. 

Не відкладайте власну справу у далекий ящик. Успішний бізнес можна побудувати вже сьогодні. Треба лише трохи часу та зусиль. А компанія 2win допоможе закупити товар за найнижчими в Україні цінами, щоб проєкт точно став прибутковим.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: