Завантаження ...
banner
banner

Чому покупці віддають перевагу продукції швейцарського бренду Sika

Продукція відомого швейцарського бренду Sika, заснованого ще в далекому 1910 році, користується попитом та популярністю споживачів, що використовують автомобільну чи будівельну хімію, в усьому світі, в тому числі – в Україні, де єдиним офіційним представником швейцарської компанії є спеціалізований інтернет-магазин. На сайті магазину, що має назву SikaBud, українські покупці мають можливість замовити та придбати оригінальні зразки продукції швейцарського бренду за цінами, рекомендованими безпосередніми виробниками (на сьогодні дочірні компанії корпорації Sika розташовані у більш як ста державах світу) та за потреби отримати вичерпну консультацію щодо технічних параметрів певного товару.

Які різновиди продукції можна замовити в інтернет-магазині

Асортимент продукції, яку представлено на сайті інтернет-магазину SikaBud, включає різні за складом та сферою застосування види герметиків, силіконового клею, клеєвих сумішей, мембран, грунтовок, розчинників та іншого покриття, що використовується в будівельній індустрії, а також під час ремонту та обслуговування автомобілів.

Перелік продукції, що виготовляється компанією, включає товари, що мають високі показники довговічності, є напрочуд стійкими до агресивного впливу природних чинників та дозволяють вирішувати різні завдання, включно з:

  • гідроізоляцією окремих будівельних конструкцій за допомогою гідроізоляційних сумішей, плівок та мебран;
  • склеюванням та герметизацією швів, що виникають за наслідками викладання цегляної кладки, бруківки, керамічної плитки чи натурального каменю;
  • шпаклюванням та ґрунтуванням різних поверхонь, передбачено використання силіконових складів, грунтовок та фінішного покриття та розчинників.

Окрему групу товарів швейцарського бренду складають товари, що використовуються під час догляду за автомобілями, включно з автохімією, герметиками, клеями, спреями та воском для антикорозійного захисту кузова авто.

Чому покупці віддають перевагу продукції відомого бренду зі Швейцарії

Якість продукції відомого швейцарського бренду, яка представлена в інтернет-магазині SikaBud, відповідає вимогам європейських та світових стандартів. Крім того, у даної продукції оптимальним є співвідношення показників ціни та якості, в першу чергу завдяки довговічності матеріалів, які не втрачають свої функціональні характеристики навіть через десятки років.

На сайті інтернет-магазину sikabud.com представлено виключно оригінальну продукцію заводів та дочірніх компаній, що входять до складу корпорації Sika, а її ціна визначається безпосереднім виробником та не містить посередницької націнки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: