Завантаження ...
banner
banner

Пілінг шкіри вдома: якою буває косметика?

 

Якщо ви страждаєте від запалень, чорних цяток і розширених пор на шкірі, варто додати до догляду пілінг. Кислотні формули м’яко відлущують відмерлі клітини й покращують зовнішній вигляд. Вибрати пілінг для своєї шкіри ви можете за посиланням https://instytutum.ua/product/exfoliation/ на сайті бренда INSTYTUTUM.

Пілінг-пади для подорожей

Пілінг-пади — це м’які подушечки з кислотами, що допомагають трансформувати текстуру шкіри. Вони дають помітний результат майже одразу. Основні задачі є такими:

  • освітлюють шкіру;
  • візуально зменшують пори;
  • борються з гіперпігментацією;
  • усувають наслідки фотостаріння;
  • розгладжують зморшки.

Завдяки застосуванню потужного кислотного коктейлю відновлюється колаген, що покращує еластичність шкіри. Гарним представником цієї косметики є засіб FLAWLESS PADS, який містить гліколеву, гіалуронову, молочну, лимонну й саліцилову кислоти.

Подушечками протирають суху чисту шкіру, уникаючи ділянки навколо очей. Після цього засіб не змивають. Спочатку застосовувати дозволено тричі на тиждень, а далі можна поступово збільшити частоту до двох разів на день. Пілінг-пади легко використовувати в подорожах.

Пілінг для домашньої рутини

Інший варіант пілінгу — Triple Action Resurfacing Peel із кремовою текстурою. Він надає схожий ефект: розгладжує шкіру, коригує зморшки й тон, протистоїть пігментним плямам. У складі є 10% кислот, ензими папаї, мікрогранули бамбука.

Також формула містить синьо-зелені водорості, що є природним аналогом ретиноїдів. Завдяки їм клітини шкіри оновлені зсередини. До речі, цей засіб можна застосовувати вагітним і мамам на грудному вигодовуванні, адже речовини безпечні. Правила використання:

  1. Наносити масажними коловими рухами 1–3 хв.
  2. Бажано залишити на 5–8 хв. на шкірі.
  3. Змити теплою водою.

Якщо шкіра чутлива, то пілінг можна наносити, але як маску, без масажу. Використовувати засіб припустимо 1–2 рази на тиждень. Після процедури бажано нанести крем чи сироватку.

Отже, пілінг шкіри обличчя можна проводити вдома. Варіант, який підходить конкретно вам, вибирають з урахуванням індивідуальних особливостей.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: