Завантаження ...
banner
banner

Салон еротичного масажу "Симона" у Києві завжди дарує задоволення

Київ – це столиця в якій просто неймовірна кількість різноманітних розваг. Боулінг, перегляд кіно, атракціони та багато чого ще. Салон еротичного масажу готовий запропонувати ексклюзивне проведення часу. Чоловік чи жінка отримують не лише фізичне задоволення, а й ментальне. Для отримання справжнього задоволення можна не приїжджати в салон Simona, доступний масаж вдома.

Класична схема проведення масажу

У салоні чоловік обирає гарну дівчину та позначає тип масажу. Далі він знімає одяг та приймає душ. Після лягає на зручну кушетку і масажистка наносить олію для покращення ковзання. У процесі масажу дівчина задіє не лише руки, а й ноги. Це для нових додаткових відчуттів від процесу. Після закінчення процедури тіло просто горить від напруги. Такий ефект триває ще не менше двох годин. Загальний позитивний настрій спостерігатиметься 3-4 дні, потім добре повторити сеанс.

Робота дівчат на виїзд

У салоні Симона дівчата готові приїхати додому до клієнта. Процедура замовлення масажу у Києві проста. Необхідно вибрати найсимпатичнішу дівчину та призначити зустріч із зазначенням планованого типу масажу. Залишається тільки повідомлення адреси. Працівниці дуже пунктуальні за часом, затримок не буде. Боді масаж буде зроблено точно в обумовлені часові рамки. До переваг масажу на виїзд слід віднести відсутність необхідності їхати у фізичне місце. Більшість людей у незнайомій обстановці відчувають тривогу.

Рухи рук для стимуляції шкірних покривів

У процесі проведення масажу використовуються переважно хвилясті рухи, що втирають. Масажиста розробляє спину, живіт, руки, ноги та пах. Також дуже популярні ляпанці та несильні удари. Це робить процедуру більш запам'ятовується. Для незвичайних емоцій можливе використання вакуумних присосок. Ефект ґрунтується на припливі кисню до верхнього шару шкіри через низький тиск.

Створення непередаваної атмосфери

Можна попросити масажистку одягнути якесь вбрання для більшого збудження чакр. Наприклад, дівчина може використовувати панчохи із підтяжками, колготки, сексуальні бюстгальтери. Варіантів дуже багато, все залежить від фантазії. Не варто забувати про музичний супровід. Якщо не хочеться насолоджуватися жіночою компанією в тиші, можна попросити поставити класику, рок, джаз. Все, що душі завгодно і робить життя приємнішим.

Спеціальний парний масаж

Не обов'язково чоловіку вирушати в масажний еротичний салон у гордій самоті. Можна запросити на масаж друга чи подружку. У такому разі вечір буде просто непередаваним. Удвох завжди цікавіше, потім можна поділитися відчуттями від пережитого. Можна замовити один тип еротичного масажу або різний. З часом можна повторити процедури та порівняти емоції.

Позитивні якості боді массажу

До безпосередніх позитивних моментів проведення масажу слід зарахувати:
- Значне збільшення циркуляції крові, людина відчуває приплив сил;
- ментальне задоволення від нових відчуттів, вперше не забудеться ніколи;
- Насолода красою жіночого тіла в процесі.

Чому варто обрати наш салон

Проведення еротичного масажу в нашому салоні є відмінним рішенням через велику кількість професійних масажисток. Можна вибрати найкрасивішу. Дівчата мають всі знання і вміння, ніяких конфузів не виникне. Якщо людина обирає масаж у салоні, то на нього чекає дуже тепла і затишна атмосфера. Також варто відзначити невисокі ціни, постійним клієнтам передбачені додаткові пропозиції знижок.

Негативні моменти

Візуально клієнту може сподобатися дівчина, але її професійні якості можуть залишати бажати кращого. Такі емоції виникають через відсутність енергетичної сумісності. Нічого з цим вдіяти не можна. Також до мінусів слід зарахувати високу вартість масажу. Вона зумовлена специфікою сфери. Знижки передбачені лише постійним клієнтам.

Рекомендації для кращого масажу

На масаж необхідно йти максимально розслабленим. Слід забути про всі хвилюючі моменти. Проблеми не повинні хвилювати вас, інакше задоволення від масажу буде не повним. Також не потрібно вживати алкогольних напоїв для зняття напруги через нові відчуття. Масаж має бути на тверезу голову, тільки в такому разі можна відчути усі позитивні емоції.

Висновок

Салон для чоловіків пропонує широкий спектр масажів. Якщо хочеться відволіктися від нудної та рутинної повсякденності, то безперечно варто спробувати замовити його. Не слід зволікати з моментом на тривалий термін. Подайте заявку та обговоріть умови з менеджером, отримайте відповіді на всі питання, що хвилюють. Комунікація можлива за допомогою форми зворотного зв'язку, контактного телефону та електронної пошти. Підтримка працює у цілодобовому форматі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: