Завантаження ...
banner
banner

Для чого спортсмени приймають Сустанон?

Сустанон – це фармацевтичний препарат, який належить андрогенної групи. Основу медикаменту складають чотири ефіра тестостерону, які мають схожу хімічну структуру з чоловічим гормоном. Медикамент має широке застосування, як в традиційній медицині, так і спортивній. В атлетичній практиці спеціалісти рекомендують сустанон купити для підвищення фізичних можливостей організму та покращення зовнішнього вигляду тіла. 

Форма випуску лікарського засобу

Синтетичний андроген випускається у формі маслянистого розчину прозорого або світло-жовтого кольору. Основними складовими препарату є ефіри тестостерону: Т-пропіонат 30 мг, Т-фенілпропіонат 60 мг, Т- isocaproate 60 мг, T-деканоат 100 мг. В якості розчинника застосовуються арахісова або соняшникова олії. Консервантом та антисептиком являється бензиловий спирт. Оригінальний сустанон 250 органон купити можливо тільки в скляних ампулах, які зберігаються в картонних упаковках з логотипом бренду. 

Фармакологічна дія на організм

Хімічний вміст препарату аналогічний до складу природного чоловічого гормону тестостерону. При взаємодії лікувального засобу з організмом людини відбувається підвищення кількості андрогену та загальне прискорення метаболічних процесів. В результаті з'являються такі ефекти:  

  • збільшення кількості м’язової маси (за один місяць проходження курса масовий показник збільшується на 6 кг);
  • уповільнення швидкості розпаду білка;
  • активні компоненти препарату стимулюють харчовий центр мозку, що призводить до підвищення апетиту;
  • збільшення кількості червоних кров’яних клітин , які містять гемоглобін;
  • підвищення насиченості киснем м’язових тканин, в результаті чого значно збільшується витривалість організму;
  • прийому препарату сприяє покращенню сексуальної активності;
  • відбувається краща мінералізація кісток;
  • завдяки впливу активно діючих речовин зменшується кількість підшкірно-жирової тканини.

Сустанон вагомо впливає на психологічний стан спортсменів. За рахунок покращення фізичних показників підвищується конкурентоспроможність фахівця спорту. Також відзначається спортивно-агресивний настрій під час проведення тренувань та змагань.   

Правила прийому препарату

Лікарський засіб для підвищення рівня тестостерону в організмі належить до класу сильнодіючих препаратів. Перед прийомом медикаменту рекомендується пройти повне медичне обстеження. Форму та дозування визначає лікар на основі отриманих результатів. Прийом Сустанону без медичного супроводу може спровокувати ускладнення хронічних захворювань або викликати незворотні реакції. 

Медичний засіб для покращення фізичних показників рекомендується приймати курсом. Тривалість терапії залежить від індивідуальних особливостей організму. Тривалість загально прийнятого періоду варіюється в межах 10 тижнів. 

Сустанон – це ін’єкційний внутрішньо-м’язовий препарат, який ставиться в сідничний м’яз. Разове дозування становить 1 мл. Вводиться медикамент кожен 21 день (1 раз/3 тижні).

По закінченні прийому необхідно пройти післякурсову терапію, щоб допомогти відновленню процесу продуціювання власного тестостерону.  

Результативність прийому підвищується при дотриманні правильного розпорядку дня та збалансованому харчуванні.  

Можливі побічні реакції

Сустанон містить у складі компоненти, які по своїй структурі максимально наближені до органічних. Тому препарат максимально спокійно переноситься організмом. Побічні реакції виникають при порушення правил прийому, а саме: збільшення норми дозування або ненормований прийом упродовж тривалого періоду. Основні негативні ефекти:

  • головний біль;
  • порушення координації, рівноваги, орієнтації в просторі;
  • неприємні відчуття в зоні шлункового тракту, які супроводжуються нудотою та блюванням;
  • порушення рефлекторного акту під час виділення насінної чоловічої рідини;
  • зменшення кількості сперматозоїдів;
  • тривале наповнення чоловічого статевого органу, яке характеризується відсутністю статевого потягу.

Небажані реакції в системах організму дуже рідко призводять до тяжких ускладнень. Вони мають короткотривалий період та завдають незначні ушкодження. Для мінімізації побічних проявів рекомендується звернутися за додатковою консультацією до медичного представника. 
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: