Завантаження ...
banner

Деталі та запчастини для ремонту та тюнінгу японських автомобілів від інтернет-магазину X-team

Автомобілі всесвітньо відомих японських автомобілебудівних компаній Subaru та Nissan є надійними та комфортними, міцними та довговічними завдяки використанню сталевих каркасів та ефективних гальмівних систем. Використання системи повного приводу у всіх моделях Subaru є гарантією неперевершеної керованості та стійкості авто на різному дорожньому покриттю та незалежно від погодних та кліматичних умов. На жаль, навіть такі надійні та довговічні авто як Subaru та Nissan, не завжди витримують українські реалії, пов’язані з неякісним дорожнім покриттям чи неякісним пальним на деяких наших АЗС, тому можуть потребувати періодичного ремонту чи встановлення додаткового обладнання, в тому числі під час тюнінгу авто.  

Які несправності можуть виникати під час експлуатації Subaru

Повнопривідні автомобілі японської компанії Subaru є досить агресивними, що так подобається шанувальникам активного стилю їзди, обладнані надійними двигунами та дуже надійної та довговічною коробкою переключення передач. Крім того, вказані автомобілі відрізняються досить високою якістю зборки, проте відвідини СТО власниками таких авто є необхідними через:

  • систему охолодження мотора, для якої потрібні якісні (бажано оригінальні) розхідники, встановлення яких дозволить уникнути протікань чи нестабільної роботи системи;
  • невеликий ресурс стійок, експлуатаційні параметри яких можуть знижуватися через агресивність стилю керування водія;
  •  неякісні характеристики дорожнього покриття, що можуть призводити до пошкодження наконечників та тяг рульового механізму авто.

Досить недовговічні характеристики у Subaru є у переднього стабілізатора, а через агресивний стиль водіння часте обслуговування та заміна може знадобитися для тормозних колодок.

Які види деталей та запчастин можна придбати в онлайн-магазині X-team 

На сайті інтернет-магазину X-team x-team.com.ua представлено величезний асортимент запчастин та окремих деталей (нових та вживаних) до автомобілів японського виробництва. Для зручності пошуку запчастини згруповані за окремими розділами, де представлено деталі до гальмівної системи та системи вихлопу, до двигуна, підвіски чи рульової системи.  
Окрему категорію деталей та запчастин складають розхідними та деталі для тюнінгу автомобілів, включно з додатковими приладами, турбінами, силіконовими патрубками та запчастинами для тюнінгу двигуна і паливної системи. Будь-який вид тюнінгу можна замовити на СТО X-team.   
 
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: