Завантаження ...
banner

Як вибрати меблі в вітальню

 

Вітальня – центральне місце для відпочинку, прийому гостей та проведення сімейних заходів, тому умеблювання цієї кімнати має бути одночасно функціональним та стильним,  підтримувати комфорт  та естетику будинку. 

Звичайно, можна визначитися з готовими корпусними виробами. Але хочеться розкрити питання ширше та прояснити, як вибрати меблі для вітальні за індивідуальними проектами.

З чого почати?

На думку авторитетних фахівців компанії, що виробляє меблі WoodLuck на замовлення, потрібно звернути увагу на такі нюанси:

  • виберіть стиль, який подобається: класичний, сучасний, скандинавський або будь-який інший, що відображає власний запит;
  • враховуйте, що світлі тони візуально збільшують простір, а темні додають затишку; 
  • подумайте про те, які кольори будуть поєднуватися з декором;
  • зверніть увагу на розміри вітальні та підберіть розміри меблів згідно з її габаритами;
  • для маленьких приміщень обирайте компактні та багатофункціональні системи (модульні секції, розкладні меблі або їх частини);
  • обміркуйте, як вітальня використовуватиметься (відпочинок, робота чи зустрічі) та виберіть максимально відповідні варіанти.

Дотримуючись рекомендацій, можна створити затишну та функціональну вітальню, мінімізувавши непотрібні витрати. А меблі будуть радувати власників та їх гостей впродовж довгих років.

За що цінують меблі з натурального дерева?

Натуральне дерево вибирається не випадково, адже воно має безліч переваг. Це екологічно безпечний матеріал приємного та природного зовнішнього вигляду, який ще й підлягає реставрації. Меблеві вироби з дерева легко поєднуються з іншими елементами інтер'єру, тканинами, шпалерами, підлогами, рослинами, предметами декору, склом та металом.

Крім того, такі вироби універсальні. Будь-то солідний робочий стіл чи креативна барна стійка, шафа чи столик перед диваном. Кожна порода дерева відрізняється своїм унікальним відтінком, фактурою, малюнком, міцністю та ціною, дозволяє підібрати меблі відповідно до індивідуальних уподобань, існуючого дизайну інтер'єру та бюджету.

Обрати меблі для вітальні — це важливий етап. При цьому, маючи можливість облаштувати інтер'єр із застосуванням натурального дерева, ви додаєте у будинок не лише красу та функціональність. Разом з цим відбувається турбота про своє здоров'я та навколишнє середовище. Меблі від WoodLuck надають можливість створити затишний і стильний простір. 

Довіртеся досвіду та якості і зробіть вашу вітальню ідеальним місцем для відпочинку, зустрічей та натхнення.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: