Завантаження ...
banner

Послуги вантажних перевезень автомобільним транспортом від компанії «ВЛАД Транс»

Перевезення вантажів автомобільним транспортом є одним із найбільш затребуваних видів логістичних послуг, які дозволяють доставити продукцію, сировину, матеріали чи обладнання безпосередньо «до дверей» замовника. Завдяки своєчасній та оперативній доставці продукції, перевезеної автомобільним транспортом компанії «ВЛАД Транс», показники іміджевих та фінансових результатів фірм-замовників зростають, оскільки товар доставляється з дотриманням максимально точного часового проміжку та з відносно високою швидкістю. Замовити транспортні послуги компанії можна за номерами телефонів, вказаних на головній сторінці сайту www.vladtrans.com.ua або через листування по електронній пошті.

В чому особливості вантажних перевезень автомобільним транспортом  

Перевезення різних типів вантажів за допомогою автомобільного транспорту є достатньо складним процесом, під час якого потрібно враховувати цілий комплекс питань, включно з правильним оформленням вантажної документації та вибором оптимального маршруту для транспортування вантажу. За умови перевезення вантажів за межі країни потрібно також враховувати певні вимоги та стандарти вантажних перевезень, що діють в країнах Європейського Союзу чи окремих державах.

Під час вибору транспортного засобу для перевезення вантажів враховуються габарити вантажу, його вага та допустимі параметри автомобіля/причепа з врахуванням особливостей маршруту доставки та стану автомобільних доріг. Зазвичай фахівцями транспортно-логістичної компанії розробляються декілька альтернативних варіантів маршруту транспортування вантажу, а за потреби замовник може отримати можливість для відстеження маршруту переміщення товару чи продукції в режимі реального часу.

Головною перевагою доставки вантажів автомобільним транспортом є високі показники мобільності та маневреності вантажних автомобілів, які забезпечать доставку вантажу в будь-який населений пункт нашої держави чи за кордоном.

Особливості автомобільних послуг компанії «ВЛАД Транс»

Скориставшись послугами компанії «ВЛАД Транс» замовники можуть бути впевненими у своєчасній доставці вантажів, оскільки:

  • автомобільний парк компанії нараховує більше 60 вантажних авто, включно з сучасними автомобілями Mercedes, DAF та MAN з об’ємом причепів/напівпричепів 18-92 кубічних метри;
  • для надання транспортних послуг з перевезення вантажів вагою до 22 тон можуть використовуватися автопоїзди DAF Євро 6, що складаються з рефрижераторів, тентованих чи цільнометалевих причепів;
  • перевезення та розвезення вантажів вагою 0,5-15,0 тон здійснюється розвізними вантажівками Mercedes та MAN, обладнаних гідробортами.
Для обслуговування всіх вантажних автомобілів компанія «ВЛАД Транс» використовує власну сучасну СТО.    
 
  

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: