Завантаження ...
banner

Пластикові двері: вибір

Сьогодні, коли вибір дверей величезний, металопластикові двері вирізняються унікальним поєднанням міцності, естетики та функціональності.

Як вибрати пластикові вхідні двері? 

Правильно підібрані та встановлені пластикові двері з утеплювачем захищають від холоду краще, ніж металеві: абсолютна герметичність унеможливлює протяги, а високоякісні склопакети та профілі надійно захищають від перепаду температури в приміщенні.

Двері з ПВХ можна встановити на вході в приватний будинок або квартиру. Конструкція, яка призначена для встановлення в якості міжкімнатних або вхідних дверей, вирізняється такими факторами як:

  1. Висока міцність профілю - є замкнуте армування рами і стулкової сталі посиленими куточками.
  2. Види фурнітури - вуличні вхідні двері часто оснащуються спеціальною протиугінною фурнітурою.
  3. Наявність замків.

Практично всі типи пластикових вхідних дверей можуть бути оснащені доводчиками, надійними багатозамковими замками і багатьма іншими аксесуарами.

Зовнішні пластикові двері: колірна гамма 

Пластикові вхідні двері не обов'язково мають бути білими - крім того, сьогодні все частіше встановлюють саме білі. Набагато популярніші кольорові пластикові двері, але їх виготовляють із використанням найрізноманітніших технологій.

Найпоширеніший вид - ламіновані вхідні двері. Ламінування профілю передбачає його декорування полімерною плівкою, яка стійка до навантажень і вицвітання під впливом ультрафіолетових променів.

Палітра плівок для ламінування велика, але все ж обмежена. Таким чином, за допомогою нанесення полімерних фарб можна виготовляти пластикові двері будь-якого відтінку. Фарбування пластикового дверного профілю - досить трудомісткий процес, але в результаті виходить монолітне полімерне покриття, стійке до будь-яких впливів.

Вхідні металопластикові двері зі склом - дуже поширений і звичний дизайн. Але останніми роками замість подвійного скління в якості дверного наповнення використовуються певні панелі. Композитну конструкцію, виготовлену з ламінату високого тиску та екструдованого пінополістиролу, можна встановити замість подвійного засклення або приклеїти до дверей, повністю приховавши профіль і прикрасивши панелями, можливості практично безмежні - тож, обравши таке наповнення, ви можете виготовити вхідні двері в будь-якому дизайні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: