Завантаження ...
banner

Різновиди фарб Sniezka, їх особливості та переваги

Процес фарбування є невід’ємною складовою ремонтних чи оздоблювальних робіт, який дозволяє покрити шаром фарби дерев’яну поверхню підлогового покриття чи віконних рам, оновити поверхневе покриття радіаторів опалення чи металічної (дерев’яної) огорожі. Збалансованою за співвідношенням ціни та якості є акрилова фарба для стін торгової марки Sniezka, яка відрізняється хорошим набором технічних характеристик. Стійкими до миття є різновиди латексних фарб для стін, які не взаємодіють з вологою, тому їх зазвичай використовують для фарбування кухонних приміщень, ванних кімнат чи коридору, де для забезпечення чистоти стін використовується вологе прибирання.  

В чому особливості латексних фарб для стін

Використання латексних фарб для стін дозволяє під час ремонту приховати можливі нерівності поверхні стіни завдяки відмінній покривній здатності даного різновиду фарби, яка також відмінно перекриває раніше нанесений колір. Зокрема:

  • використання латексної емульсії Śniezka EKO Plus забезпечує створення надійного покриття на будь-якій основі. Даний вид фарби є напрочуд стійким до вологого стирання (клас 2), тому поверхню стіни з нанесеною на неї фарбою можна сміливо мити декілька разів, в тому числі з використанням спеціальних миючих засобів. Завдяки відмінній покривній здатності (клас 1) нанесення двох шарів фарби дозволить перекрити будь-який раніше нанесений найяскравіший колір;

  • універсальну фарбу Śniezka Mattlatex можна використовувати для фарбування та декоративного оздоблення будь-яких приміщень. Дана фарба для стін є стійкою до можливого стирання під час миття;

  • використання латексної фарби Śniezka Mattlatex Beauty, що має відмінні зносостійкі та покривні характеристики (клас 1) дозволяє приховати різні за складністю недоліки на поверхні стіни та забезпечує створення бездоганної поверхні, що має глибокоматову структуру.  

Переваги фасадних фарб ТМ Śniezka

Належний захист та декорування поверхні фасаду (зовнішньої стіни будівлі) забезпечує фасадна фарба Снежка, яку можна наносити на різну поверхню, включно з деревом та гіпсокартоном, цеглою та штучним каменем чи різними видами штукатурки. Вказані різновиди фарби є стійкими до природних факторів, не втрачають свій первозданний вигляд під впливом вологи (дощу чи снігу) та прямих сонячних променів.

Окрему категорію фарб, за інформацією сайту https://www.sniezka.ua/vyroby/djerjevo-i-mjetal, складають різновиди поверхневих емалей (акрилових, олійних, хлоркаучукових та ін.), які можна використовувати для фарбування металевих та дерев’яних поверхонь.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: