Завантаження ...
banner

Різні види туристичного, військового та мисливського спорядження від інтернет-магазину «OLVICOM»

Туристичне, мисливське та військове спорядження, інвентар та інші речі, які необхідні під час тривалої подорожі, завжди користуються популярністю в певної категорії покупців. Достатньо великий асортимент товарів для туристів та людей військових спеціальностей представлено на сайті інтернет-магазину «OLVICOM», де можна придбати речі, які знадобляться під час активного відпочинку на природі, для комфортної ночівлі в кемпінгу чи під час тривалої туристичної подорожі. Окрему категорію товарів складають вироби, які знадобляться військовим під час виконання ними професійних та службових обов’язків (для прикладу на сайті olvicom.com можна придбати магазин АК 74, який розрахований на патрони калібром 5,45 та 7,62).

Асортимент товарів представлено в інтернет-магазині

Всі товари, які представлено у вкладці «меню» інтернет-магазину «OLVICOM» відрізняються незаперечною якістю та відповідають заявленим стандартам. Для зручності пошуку весь асортимент товарів згруповано в трьох категоріях, включно з товарами для активного відпочинку, комплектуючими для зброї та засобами для індивідуального захисту.

Для прикладу, в категорії «товари для активного відпочинку» відвідувачі інтернет-магазину можуть замовити та придбати різні види:

  • спортивного обладнання, включно з м’ячами для фітнесу, наборами для гри бадмінтон, велосипедними підсумками тощо;

  • туристичного спорядження у вигляді спальних мішків, наметів та наборів посуду;

  • аксесуарів для комфортного та незабутнього відпочинку на лоні природи, де не обійтись без тостерів та грилів, противітрових систем та портативних газових пальників.

В категорії «засоби індивідуального захисту» представлено різні зразки спеціального одягу, включно з костюмами зварника та шахтаря, різні моделі комбінованих та протирадіаційних фільтрів, протигазів (військових, цивільних, дитячих), індивідуальних засобів для захисту очей, органів дихання та шкіри (касок, окулярів, респіраторів, рукавиць та іншого захисного одягу).

 Які товари призначені для військових

Окрему категорію товарів, які можна замовити на сайті інтернет-магазину «OLVICOM», складають товари для військових, включно з запасними частинами для стрілецької зброї, стрілецькими та мисливськими аксесуарами для тюнінгу зброї, які забезпечують належний рівень комфорту та особисту безпеку під час ведення стрільби.

Зокрема, в магазині можна замовити та придбати стрілецькі аксесуари на кшталт магазинів для набоїв різного калібру, пристроїв для кріплення стволів стрілецької зброї, пристроїв для спуску курка, що дозволяє регулювати плавний хід курка, зменшує необхідні зусилля для натиску на курок та водночас збільшує його чутливість. Також в інтернет-магазині можна придбати різні зразки цівок та квадрейлів, прикладів та рукояток, ременів та карабінів для транспортування зброї та навушників для захисту органів слуху під час стрільби. Мисливці на сайті https://olvicom.com/ можуть придбати різні моделі прицілів, включно з оптичними, коліматорними та мікро-прицілами, подовжувачі ствола, сошки та опори для мисливської зброї та інші види мисливських аксесуарів.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: