Завантаження ...
banner

Чи варто купувати Samsung Galaxy Note 20 Ultra у 2024 році: аналіз плюсів та мінусів

Samsung Galaxy Note 20 Ultra — флагманська модель бренду, покращений варіант Galaxy S20 Ultra. Моделі цієї лінійки оснащені пером S Pen, а також характеризуються великими дисплеями. Серед плюсів новинки можна назвати наявність захисту від вологи та пилу, швидкий сканер відбитків, дисплей із частотою оновлення 120 Гц, підтримку eSIM, високу якість фото, зовнішні стереодинаміки, добру автономність.

Кому варто придбати Samsung Galaxy Note 20 Ultra та які ціни на цю модель пропонує інтернет-магазин FEDOX? Роздивимось переваги смартфона, проведемо короткий огляд та назвемо причини популярності цієї моделі.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra: дизайн та комплектація

Як і інші моделі лінійки, флагман отримав великий дисплей — 6,9 дюйма з майже непомітними рамками. На задній панелі розташований габаритний блок з 3-х камер з лазерним автоматичним фокусом та спалахом. Уже за зовнішнім виглядом камер зрозуміло, що їх функціонал значно оновлений та покращений.

Корпус став тоншим на 0,7 мм порівняно з попередньою моделлю. Крім того, флагман легший — його вага складає 208 г. Мінус у тому, що блок камер доволі масивний, тому виступає. Але цей недолік добре вирівнює чохол.

Переваги дизайну Samsung Galaxy Note 20 Ultra:

  • ергономічності смартфону надають округлені грані, завдяки чому модель надійно утримується у руці;
  • зручне розташування механічних кнопок на боковій панелі;
  • передня та задня панелі накриті інноваційним склом Gorilla Glass Victus, що надає якісний захист від подряпин і тріщин;
  • стандарт захисту від вологи та пилу IP68, що має захистити телефон при зануренні у воду.

Смартфон йде у комплектації з блоком живлення, кабелем USB Type-C, гарнітурою та конектором AKG. Присутні провідні навушники та мікрофон.

Чому варто придбати Samsung Galaxy Note 20 Ultra?

Сенсорний дисплей Dynamic AMOLED 2X має адаптивну частоту оновлення. Це дозволяє досягти оптимальної плавності при перегляді різних відео. Яскравий та природний режими можна вибирати самостійно. Сонячне освітлення не впливає на якість картинки.

Перо S Pen розташоване всередині корпусу та стане в пригоді користувачам, що бажають робити рукописні записи, малювати, опрацьовувати тексти. Моментальне реагування підключеного через Bluetooth LE пера робить письмо дуже зручним.

Продуктивний процесор з Exynos 990 має 3 кластери ядер та може виконувати будь-які завдання ОС Android 10. Покращилася система охолодження, а крім оперативної пам’яті у 8 Гб, додався слот для карти на 256 Гб.

Флагман варто придбати користувачам, що цінують якісні фото та відео, займаються малюванням та працюють із текстами, грають в ігри. Високі показники автономності роботи, потужність, широкий спектр задач — переваги, що відкривають безмежні можливості інноваційної моделі Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: