Завантаження ...
banner

В чому криється секрет популярності самокатів Micro

Мрією кожного хлопчика є отримання в подарунок самоката, технічні характеристики якого відповідають віку малюка. Оскільки мрії, як відомо, обов’язково повинні збуватися, тому кращим рішенням для подарунку будуть самокати Micro, які призначені для найменших хлопчиків віком від одного до трьох років, для дітей старше (від 3 до 5 років та від 5 до 12 років) та для підлітків, яким вже виповнилося 10 чи більше років. Така вікова градація самокатів швейцарського торгової марки Micro дозволяє врахувати певні вікові особливості та потреби дітей задля забезпечення їх безпечного катання, яке повинне приносити тільки радісні емоції та приємні відчуття.

В чому особливості самокатів швейцарського бренду Micro

Серійні самокати у вигляді двох- та триколісних моделей від швейцарської компанії Micro Mobility Systems AG побачили світ в 1996 році і з того часу завоювали неабияку популярність у дітей та їхніх батьків в багатьох країнах світу. Це є цілком закономірним, оскільки:

  • в конструкції перших самокатів їх конструктор успішно втілив вимоги щодо легкості дитячого транспортного засобу в поєднанні з його надійністю та маневреністю. Крім того, самокати Micro до 3-х років чи для дітей старших вікових категорій завоювали неабияку популярність завдяки високій (швейцарській) якості зборки та застосуванню цікавих та практичних інновацій;

  • на сьогодні продукція торгової марки Micro на світовому ринку окрім самокатів представлена також біговелами (велобігами), роликовими ковзанами та аксесуарами для безпечного катання на кшталт шоломів, налокітників та наколінників;

  • самокати та інші спортивні засоби пересування для дітей торгової марки Micro виготовлені за європейськими нормами та стандартами якості і безпечності, а під час їхнього виробництва використано екологічно чисті та нетоксичні матеріали та фарби.

Окрім зовнішньої привабливості продукція компанії є зручною у використанні, практичною та орієнтованою на різні вікові категорії споживачів.

Різновиди самокатів швейцарської торгової марки

Асортимент самокатів, виготовлених на заводах швейцарського бренду Micro та представлених на українському ринку, включає зокрема самокати у вигляді трансформерів, які спочатку використовуються для катання найменших дітлахів за безпосередньої участі одного з батьків, далі – у форматі біговелів, а коли дитина подорослішає та може самостійно управляти своїм тілом такі засоби використовуються як власне самокати.

Діти молодших вікових груп залюбки використовують самокати Micro Mini Classic, а для підлітків старше 12 років призначені моделі самокатів, що мають посилену конструкцію, завдяки якій можна безпечно кататися на великій швидкості та за бажанням виконувати певні акробатичні трюки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: