Завантаження ...
banner

ТОП-5 корисних хобі: будь модною та заощаджуй

Існує безліч цікавих видів рукоділля. Всі вони дозволяють виготовляти щось нове та цікаве. Але це не головна їхня перевага. Освоївши певний вид хобі, ви отримуєте можливість до самовираження в моді, а рукоділля стає ще й способом економії. 

ТОП-5 корисних видів рукоділля

В'язання. Створюйте стильні речі та заощаджуйте

В'язання – це можливість стати дизайнером власного гардероба. Наприклад, вироби від італійського дизайнера Брунелло Кучінеллі, відомого своїми високоякісними в'язаними виробами, коштують від 20 000 грн. Однак, якщо ви навчитеся в'язати, ви зможете створити такі самі стильні речі своїми руками, заощадивши при цьому величезні суми.

В'язання. Створюйте стильні речі та заощаджуйте

Якщо ви думаєте, що в'язання це складно, спробуйте почати з чогось простого, наприклад, з пледа з пряжі Алізе Пуффі. Ця пряжа вже має готові петлі, тому вам не потрібно хвилюватися, що виріб не вийде. При цьому вартість пряжі буде значно нижчою від ціни на готовий плед у магазині, а задоволення від процесу створення не зрівняється ні з чим.

Техніка малювання Resin Art. Відкрийте художника у собі

Resin Art – це техніка виготовлення унікальних виробів за допомогою епоксидної смоли. Цей вид творчості дозволяє створювати картини, прикраси, аксесуари, меблеві елементи та інше. Епоксидна смола https://candy-yarn.com.ua/ua/g134664812-epoksidnaya-smola-dlya дозволяє виготовляти справжні витвори мистецтва.

Техніка малювання Resin Art. Відкрийте художника у собі

Хоча, на перший погляд, матеріали для Resin Art можуть здатися дорогими, на практиці витрати на створення одного виробу нижчі, ніж купівля готового. 

Вишивка – створіть унікальні вироби своїми руками

Вишивка – це класичний спосіб самовираження. За допомогою голки та ниток ви можете перетворити звичайну річ на стильний та оригінальний виріб. Купивши білу сорочку або готову основу для вишивки, ви зможете вишити її, використовуючи відтінки ниток на свій смак. Вишиванка ручної вишивки – це справжній тренд українського стилю. Вишивка також відмінно розвиває дрібну моторику та допомагає розслабитися після робочого дня. Це хобі стане цікавим та корисним заняттям прохолодними вечорами.

Бісероплетіння - трендові прикраси своїми руками

Прикраси з бісеру знову в тренді. Багато дизайнерів пропонують подібні вироби за досить високими цінами. Однак ви можете зробити модні браслети, сережки, кольє та кільця своїми руками, використовуючи лише якісний бісер https://candy-yarn.com.ua/ua/g135067367-biser та трохи терпіння.

Бісероплетіння - трендові прикраси своїми руками

Розпис одягу та аксесуарів - створюйте свої модні шедеври

Акрилові фарби для тканини - це ще один чудовий спосіб зробити свій одяг або аксесуари унікальними. За допомогою розпису ви можете перетворити звичайну футболку, куртку або рюкзак на справжній витвір мистецтва. Ви можете малювати будь-що. Купівля базового одягу, акрилових фарб та трафаретів обійдеться набагато дешевше, ніж замовлення дизайнерських речей.

Рукоділля – це ваша можливість створювати модні речі. Вибирайте своє хобі та отримуйте задоволення від процесу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: